sport sarbatori
Sanatate, Sport

Sport de sarbatori

sport sarbatori
sport sarbatori

De sarbatori, cand este cel mai probabil sa mai punem niste kilograme bune pe noi este cel mai indicat sa facem sport asa ca sa contrabalansam situatia sai sa nu cadem in extreme. Ar fi bine sa facem cate un set din fiecare exercitiu dorit de noi per minut si sa le alternam mai apoi pe toate pana ajungem la 20 de minute de exercitii fizice , si apoi ai terminat! Daca este posibil sa faci mai mult si iti doresti acest lucru, atunci fa asta cat de mult timp poti!

Daca nu ai greutati acasa, poti sa-ti faci de unul singur greutatile tale acasa prin umplerea a doua sticle de apa de 2 litri pana la capat si, daca sunt prea grele pentru tine, ai putea sa mai arunci putin din acea apa la chiuveta pentru a fi cat mai potrivite pentru tine. Acesta este chiar un foarte bun antrenament fizic pentru tine, asadar daca vei une mai putin apa in sticle, atunci muschii tai vor lucra mai mult ca sa balanseze greutatea.

Abdomenele sunt un tip de exercitiu care te ajuta sa te concentrezi complet pe abdomenul tau si pe muschii spatelui pentru a-ti intari si tonifia. Trebuie doar sa te asiguri ca mainile tale vor fi dupa gat, ca nu pui nici o greutate sau presiune in zona gatului si a capului si ca iti vei mentine genunchii incordati si spatele drept pe podea in timp ce esti in pozitia de start.

Apoi va trebui sa te incordezi din abdomen, sa iti folosesti muschii abdominali la un unghi de 45 de grade pe cat poti si mai apoi sa-ti eliberezi spatele la pozitia de start. Cheia este de a-ti controla miscarile pentru a ajuta la tonifierea si intarirea muschilor, si de a respira scurt si controlat ca sa iti fie mai usor sa te mentii intr-un echilibru total trup-spirit. Daca ai o mimge de exercitii, poti de asemenea sa te axezi si pe abdomenele inverse.

S-ar putea să-ți placă și...