Personale

Cat de eficient este angajatul model

Pana cand sa iti spuna seful ca nu mai faci aceeasi munca ar fi bine sa te gnadesti sincer si detasat la propria persoana si la cum evoluezi in ultimul timp sau tocmai la faptul ca nu evoluezi. Asta iti va da cu siguranta un raspuns poate dur insa adevarat. Lipsa de eficienta in ultimul timp se poate datora multiplelor aspecte. Iata  cateva posibile cauze si cum sa remediezi totul.

STRATEGIE SI PLAN DE ACTIUNE

Pe principiul nu lasa pe maine ce poti face azi gandeste-te ca ai nevoie de un plan bine pus la punct. Si in acest sens ai putea sa incerci sa iti faci o lista in fiecare zi, acel to do list care sa iti stabileasca prioritatile si sa faca ca munca ta sa fie una organizata si asa cum trebuie, eficienta desigur.

ODIHNA

Chiar si un robot are nevoie de o pauza astfel ca nu trebuie sa te neglijezi. Poate fi incercarea ta buna de munci peste masura sa fie bine doar ca oboseala ta daca nu resimtita fizic atunci cu siguranta psihica te va dobori. Nu te mai poti concentra, nu mai poti avea acelasi randament si chiar si cele mai simple, banale activitati sunt acum o povara. Avem nevoie de 8 more de somn pe noapte, ideal chiar un program fix pe termen lung.

ATITUDINE POZITIVA

Desi pentru unii ar putea fi o metoda usor de combatut nu strica sa ai mai multa incredere in tine. Pentru ca atitudinea pozitiva iti va da si acea forta interioara sa actionezi la momentul potrivit, sa ai incredere ca poti sa iti indeplinesti misiunea. Daca inca de la bun inceput singur/a iti impui limite nu numai ca munca nu mai este eficienta insa si starea ta psihica este ca o reactie de alerta ca va urma ceva ce nu poti sa faci; si tocmai de ce ti-e frica nu scapi.

S-ar putea să-ți placă și...