Bizar

Trasaturi interesante ale racilor

Persoanele nascute in zodia racului sunt deosebit de placute si prietenoase cu cei din viata lor. Acestia sunt printre cei mai buni prieteni si amici pe care ii poti avea. Racii sunt recunoscuti pentru capacitatea lor de a mentine o prietenie pentru o viata intreaga cu o anumita persoana.

Acestia sunt prieteni de incredere si vor fi mereu loiali fata de persoanele care ii sprijina in mod emotional. Este in natura lor de a fi fragili si complexi, necesita mai mereu incurajare, asa ca nu lasa niciodata un rac sa isi planga singur de mila.

Pentru raci este foarte important sa treca de doua mari obstacole in viata lor de zi cu zi. Timiditatea si lipsa de securitate ajunge sa ii influneteze cand vine vorba de viata personala sau de viata profesionala. Ca orice obstacol, acestea pot fi depasite si odata ce au trecut de acest hop. racii nu vor mai avea nici un fel de inhibitie sau retinere in privinta actiunilor facute.

Din cauza acestor sentimente care par sa ii domine, racii nu vor face niciodata primul pas cand e vorba de iubire sau de o relatie. Nu pentru ca nu ar avea curajul sau dorinta de a o face, ci pentru ca se tem foarte mult de a nu fi respinsi. In cazul in care ai pus ochii pe un rac sa nu te astepti la initiativa din partea acestuia, tu trebuie sa faci primul pas.

Nativii din zodia racului tind sa para mult mai tineri decat sunt in realitate. Daca ar fi sa luam un exemplu concret, actorul Tom Cruise are varsta de 50 de ani, desi nu pare. Nu fi surprins daca vei afla ca prietenul tau rac este mai tanar cu 5 ani decat ai fi crezut la inceput.

Cum spuneam mai sus, racii sunt persoane destul de complexe si fragile, prieteni de incredere si oameni pe care te poti baza in general.

S-ar putea să-ți placă și...