pozitiv
Sfaturi

Stiai cum te poti feri de energiile negative?

In ziua de astazi, cu totii suntem stresati cu jobul, gospodaria sau altele, iar energiile negative reusesc sa isi faca tot mai mult loc in vietile noastre. Acestea reusesc din pacate sa ne afecteze mai mult decat credem.

Ai intrat vreodata intr-o incapere si ai simtit imediata nevoie de a iesi de acolo? Acest lucru denota faptul ca spatiul respectiv are o puternica incarcatura negativa. Fiecare obiect din incapere poate contribui la acest lucru. Spre exemplu o vaza care contine un buchet de flori ofilite, nu va face decat sa ne creeze o stare de spirit neplacuta. Dezordinea, de altfel, are puterea ne a ne face sa ne simtim inconfortabili si agitati. De asemenea, persoanele din jur pot avea acelasi impact asupra noastra. De cele mai multe ori starea de spirit a celor de langa noi ne afecteaza in mod direct. De exemplu, daca prietenul nostru este frustrat dintr-o anumita cauza, pentru a nu putea fi afectati de starea lui de spirit, este nevoie de o buna cunoastere de sine. Meditatia asupra propriei vieti este cheia. Avem datoria fata de spiritul nostru sa nu ne lasam influentati de cei din jur, decat intr-un mod pozitiv.

Cel mai sigur mod prin care ne putem feri de energiile negative, este sa apreciem tot ceea ce este bun, frumos si pozitiv in jurul nostru. Ignorand tot ceea ce este mai putin bun, ne va face sa privim viata cu alti ochi.

Un alt mod prin care ne putem feri de energiile negative este sa alegem sa avem in jurul nostru oameni cu o gandire pozitiva. Ajutandu-i pe cei din jur este din nou o alta metoda prin care ne putem feri de aceste negativitati. Astfel vom rade mai mult, vom fi mai fericiti si mai impliniti.

Prin urmare, daca vom fi mereu inconjurati de ganduri bune, energiile negative nu vor mai avea loc in viata noastra de cele pozitive. Zambiti mai mult!

S-ar putea să-ți placă și...