Scenele saptamanii

Schimbarea obiceiurilor este primul pas in transformarea societatii! Afla acum de ce!

Se intampla de multe ori ca tinerii si oamenii sa fie nemultumiti de felul in care traiesc si de societatea in care se afla. Auzim din ce in ce mai multi tineri care se declara a fi dezgustati sau care detesta societatea in care traiesc.

In realitate, fiecare persoana poate sa aduca schimbari radicale societatii. Suntem direct raspunzatori de felul in care functioneaza tara in care traim. In momentul in care ne dorim sa vedem schimbari la nivelul societatii trebuie sa fim constienti de faptul ca noi suntem cei mai importanti atunci cand discutam despre dorinta unor schimbari. Iata ce trebuie sa faci daca vrei sa contribui la schimbarea societatii:

Obiceiurile creeaza viata! Multi oameni cred ca succesul este rezultatul norocului sau o calitate pe care doar unii oameni o au. Adevarul este ca succesul este un obicei. Gandeste-te la asta: care este singurul lucru pe care l-ai face in acest moment daca ai stii ca n-ai esua? Daca ai face din acel lucru prioritatea ta numarul unu in viata, crezi ca ai avea success? Gandeste-te la obiceiurile pe care le ai acum. Gandeste-te cum iti petreci ziua si cum iti folosesti timpul. Obiceiurile tale aduc sau nu valoare. Daca nu iti aduc valoare si vrei mai mult, poate este timpul sa incepi sa construiesti alte obiceiuri productive.

Exemple de obiceiuri proaste: fumatul, bautul alcoolului, statul in fata televizorului, folosirea excesiva a social media, nemancatul sau mancatul excesiv, mancarea nesanatoasa, cufundarea in gandirea negative, conversatii negative.

Exemple de obiceiuri bune: ganduri de viitor, meditatia/yoga, invatatul, mancarea sanatoasa, somnul suficient, sa bei suficienta apa, sa petreci timp de calitate cu familia//prietenii, hobby-uri constructive.

Asadar, aceste simple lucruri pot schimba radical societatea si felul in care aceasta functioneaza.

S-ar putea să-ți placă și...