carucior-3-in-1-bebe
Copii, Curiozitati, Sfaturi, Social

Tot ce ai nevoie sa stii despre carucioarele 3 in 1 pentru copii

carucior-3-in-1-bebe

Landourile pentru copii sunt cel mai modern mijloc de a transporta noul nascut pretutindeni, tocmai pentru ca sunt foarte practice si utile, atat pentru uzul intern, cat si pentru cel extern. Cele mai moderne carucioare pentru copii vin acum cu o idee, 3 in 1, care ofera sprijin total copilului. Acestea vin cu caracteristici utile, cum ar fi patutul auto, care poate fi utilizat si in afara masinii, ca o metoda alternativa la traditionalele carucioare pentru copii.

Modelul 3 in 1 pentru carucioarele pentru copii au locuri diferite pentru a pozitiona copilul, fie spre mama, fie spre partea exterioara. Aceste modele pot avea o unitate separata care poate fi atasata la unitatea autovehiculului pentru a transporta copilul sau pentru a-l hrani.

Caracteristicile carucioarelor 3 in 1

Sistemul modular al carucioarelor moderne ofera: un carucior tip sport, un landou si un cosulet auto, la care se adauga o geanta flexibila pentru a transporta haine si mancare pentru cel mic.

Fiecare parte a caruciorului modern se bucura de o multime de calitati, astfel incat acestea sunt compacte, au sistem de pliere si pot fi transportate si cu o singura mana, ceea ce prezinta si un avantaj pentru mamica. Spatarul reglabil permite mobilitatea copilului, incat atunci cand este mic sa stea in pozitie confortabila, iar dupa varsta de 6 luni sa adopte si pozitia de sezut. De altfel, unele accesorii vin incorporate cu caruciorul si anume: umbrela de soare pentru copii si cocon pentru acestia.

Manerul ergonomic al unui carucior si al unui landou permit transportul facil, precum si prinderea de catre sasiul masinii, datorita sistemului Modulo Clip. Oricare din aceste parti ale caruciorului pot fi prinse cu centuri de siguranta, pentru a oferi o incredere mai mare mamei in aceste sisteme moderne.

Probabil ca cel mai mare dezavantaj al acestor carucioare este pretul, pentru ca in ciuda volumului lor, aceste dispozitive indeplinesc si calitatea de a ocupa un spatiu relativ mare de depozitare, comparativ cu alte dispozitive. Insa, Noriel vine cu cea mai buna solutie: modele de carucioare pentru copii, in dimensiuni, modele si culori diferite, la preturi accesibile pentru orice familie. Daca ai gasit ceea ce iti place, Noriel iti asigura garantat transportul numa intr-o singura zi lucratoare, cu livrare gratuita.

Ai ales, ai achizitionat si te-ai bucurat de cel mai simplu si modern confort pentru intreaga familie, incat copilul sa se simta in siguranta si rasfatat la orice pas.

S-ar putea să-ți placă și...