mobia bucatarie
Casa si gradina, Sfaturi

5 sfaturi despre cum sa iti alegi mobila pentru casa

mobia bucatarie

Mobila adauga un plus de confort in fiecare casa si face ca spatiul sa fie mai primitor si mai util pentru fiecare dintre noi. Este bine sa se renunte la un stil vechi si intunecat in favoarea unui stil modern, cu piese de mobilier din lemn de calitate, fabricate in modele sofisticate, in elemente geometrice unice si finisate cu un strat de lac protector. Insa, la achizitionarea pieselor de mobilier, nu trebuie sa uitam nici de acele rentabile preturi pentru mobila de bucatarie Unican.

Cum alegi mobila de bucatatie pentru casa ta?

Sfatul 1: Mizeaza pe perioada sarbatorilor de Craciun sa iti cumperi mobila de bucatarie. O sa observi ca o multime de furnizori isi micsoreaza preturile in aceasta perioada, tocmai pentru ca este un timp ideal pentru a aduce mici modificari in locuinta.

Sfatul 2: Delimiteaza zona bucatariei, incat dimensiunea sa fie cea care este optima pentru cinat si pentru cafeaua de dimineata. In acelasi timp, lasa loc pentru aragaz, frigider si bineinteles spatiu de deplasare.

Sfatul 3: Cauta cea mai eficienta mobila de bucatarie. Poti opta si pentru mobila la comanda, furnizand dimensiunile camerei tale, precum si culoarea mobilei, tipul de lemn sau etajere si rafturi iti doresti.

Sfatul 4: Nu lasa bugetul sa iti alunge iluzia si speranta ca bucataria ta veche nu poate primi o alta infatisare. Pune bani din timp pentru o mobila la comanda, iar in ideea ca o mobila de bucatarie trebuie sa fie eleganta, stilata si sa detina spatii de depozitare, trebuie sa primeze in alegerea mobilei. Gasesti preturi mai mici daca optezi pentru mobila la comanda, care indeplineste nevoile tale.

Sfatul 5: Intocmeste o lista cu acele magazine care detin mobila de bucatarie moderna, preturile acestora, timpul de livrare si modalitatea de plata. Fa o comparatie si mizeaza pe acel furnizor care iti ofera garantie, transport si sfaturi in alegerea mobilei. Pentru acest sfat, este bine sa ai in vedere si magazinul de mobila Unican din Bucuresti sectorul 1. In cadrul acestui magazin gasesti variatii de piese de mobilier, mobila pe un singur perete pentru bucatarie sau poti opta in a-ti alege ce piese ti se potrivesc cel mai bine in bucatarie.

Unican iti pune la dispozitie cele mai versatile modele de mobila de bucatarie pentru locuinta ta, care sa se potriveasca dimensiunilor, stilurilor tale, chiar si atunci cand ai copii.

S-ar putea să-ți placă și...