Curiozitati

A avea copii prea devreme

Daca este sa ne gandim la cum erau timpurile in urma cu 20-30 de ani, era normal ca fiecare femeie sa se casatoreasca tanara, sa aiba copii si o familie. Este normal sa se intample acest lucru mai ales ca inaitne puteai sa faci o familie pentur ca iti era asigurata o locuinta si un serviciu.

In ziua de astazi, simplul fapt ca ne dorim sa muncim poate fi o adevarata provocare. Este foarte greu sa gasim un loc de munca ca sa nu mai vorbim despre cumpararea unei locuintei. Este foarte grue si aorpaoe imposibil ca doi tineri casatoriti s aisi cumpere o casa avand in vedere veniturile extrem de mici dar si cheltuielile mari.

Sigur ca ar fi o problema un copil inca de timpuriu. Nu ma refer la parintii care doresc sa aiba un copil de foarte tineri si au conditii pentru a-i asigura micutului un trai bun ci ma refer la acei parinti adolescenti care afc un copil din neglijenta si despre cresterea caruia ei nu stiu absolut nimic.

Sigur ca un copil este un pas foarte important in viata si trebuie sa se intample la momentul oportun, atunci cand cu adevarat stim ca nu l-am chinui pe langa noi. Copilul trebuie sa aiba ceea ce este mai bun si sa i se asigure totul.

Sigur ca exista si avantaje ale nasterii copiilor de catre mamici tinere. Si cu siguranta ca daca s-ar trai la un alt nivel in aceatsa tara as incuraja foarte mult faptul ca trebuie sa devenim mamici atunci cand suntem cat mai tinere.

Cu siguranta nu este o idee chiar foarte buna sa ai un copil atunci cand esti inca adolescenta. De regula in ziua de astazi sa ai un copil inaitne de varsta de 20 de nai este mai mult o intamplare decat o dorinta. Adolescentele raman insarcinate din cauza inconstientei.

S-ar putea să-ți placă și...