polkadot
Scenele saptamanii, Servicii, Sfaturi, Stiri Online, Tehnologie

Cum sa cumperi criptomoneda Polkadot (DOT), fara comision, in 3 minute si 3 pasi

Ai ajuns aici pentru ca esti interesat sa cumperi Polkadot. Esti in locul potrivit daca iti doresti sa stii cum sa faci asta in cativa pasi simpli, in doar 3 minute. Mai intai de toate, sa facem prezentarile. 

Polkadot (DOT) este o moneda nativa din reteaua cu acelasi nume. Aceasta faciliteaza platile, guverneaza retele si, spre deosebire de alte tipuri de criptomonede, nu are un fond limitat. Despre aceasta criptomoneda am auzit cu totii incepand cu anul 2020, fiind un proiect relativ nou, insa ambitios. A reusit sa stranga 200 de milioane de dolari de la investitori deruland doua vanzari ale criptomonedei sale DOT. Acest lucru a insemnat o piatra de hotar pentru acest proiect, fiind numit unul din cele mai finantate din istorie. 

Iata ce are unic aceasta criptomoneda:

  • Ofera o solutie de top de blockchain – scalabilitate, securitate de asemenea. 
  • Este compatibila cu platforme precum Ethereum.

Cum sa cumperi actiuni Polkadot (DOT) cu comision 0, in 3 pasi simpli

Poti alege pentru cumparare platforma eToro. Aceasta este una dintre cele mai cunoscute. Are 

peste 25 de milioane de investitori inregistrati, peste 30 de milioane de utilizatori la nivel global.

Mai mult decat atat, eToro are peste 3000 de companii sunt aici, companii de la care poti cumpara actiuni. Ai de asemenea acces la peste 3.000 de active financiare diferite, actiuni si criptomonede, ETF-uri, indici, valuta etc. 

Cum poti cumpara actiuni Polkadot (DOT) in 3 pasi din contul tau eToro: 

Creeaza un cont 

cont etoro

Este simplu si rapid, in cativa pasi, dupa care confirmarea vine imediat. Acest pas cu este cu nimic mai greu decat a crea cont in orice alta platforma. Timp estimat, cateva minute si e gata. 

Alimenteaza contul 

2 etoro

Faci prima depunere pana cand poti cumpara si trebuie sa stii ca pentru userii din Romania depozitul minim este de 100 de dolari. Mentionam acest lucru pentru cei care incep modest si cu putina incredere si folosesc la limita suma minima. 

Cumpara actiunile Polkadot 

cumpara polkadot Ultimul pas este cel de cumparare efectiva. Cauta din contul tau lista de actiuni sau dupa simbol criptomoneda dorita. 

De ce sa tranzactionezi pe eToro

Alegerea platformei de tranzactionare este un aspect important pentru toata experienta ta din acest domeniu. Asadar probabil te vei intreba de ce sa alegi eToro. Iti spunem si ce prezinta interes pentu investitori ca tine. 

eToro este mai mult decat o platforma de tranzactionare. Nu platesti comision pentru volumul de tranzactionare. Dacă, spre exmeplu, doresti sa experimentezi fara risc, poti folosi cont demo pus la dispozitie gratuit. In felul acesta te vei obisnui prin practica cu tot ce inseamna acest domeniu. Contul este acreditat cu 100.000 USD si poti oricand sa exersezi tranzactionarile. 

eToro este de asemenea o comunitate si o academie. 

Nota de final 

Aceasta moneda alternativa, descentralizata, iti ofera controlul banilor. Poti face diverse investii cu aceasta criptomoneda, iar acum stii de unde si cum sa o cumperi! Doar ca trebuie sa tii cont si de volatilitatea pietei. 

S-ar putea să-ți placă și...