un coltar extensibil pe gustul meu
Casa si gradina, Servicii

Cateva secrete ale interioarelor de lux

un coltar extensibil pe gustul meu

Cum fac cei mai de succes designeri de interior sa creeze toate spatiile de lux pe care le vedem in paginile revistelor glossy de amenajari interioare? Cum as putea face eu sa dispun de un coltar extensibil pe gustul meu in living, conform cu ultimele tendinte in materie de piese de mobilier? Ei bine, acestea sunt intrebari pe care doar cei mai buni in domeniu le cunosc si ar putea sa iti raspunda. Insa, pentru ca am aflat cateva secrete bine pastrate de la acestia, nu ma pot abtine sa nu le impartasesc si cu tine. Numele de care trebuie sa tii cont este Acaju.

Doua secrete dezvaluite acum

Oamenii din toata lumea adora sa decoreze si sa imbunatateasca aspectele interioare ale locuintelor lor. Daca nu ar continua sa faca asta, nu ar mai exista atat de multe emisiuni si reviste de design care sa informeze despre ce si cum ar trebui sa facem. Casa este locul in care o persoana isi petrece cea mai mare parte a timpului. Aici mananca, doarme, se relaxeaza, dar si se odihneste. Din cand in cand, oamenii se mai si satura de felul in care casele lor arata si apeleaza la profesionisti in ale artei mobilei, ca si mine.

Am descoperit magazinul online de mobila acaju.ro atunci cand am avut cea mai mare nevoie de lucruri pentru casa. Acesta ar fi un prim secret al unui interior de lux. De pe pagina http://www.acaju.ro/canapele-fotolii/mi-am comandat fotolii si canapele grozave pentru sufragerie, dar si un coltar extensibil pentru camera de oaspeti pe care o pun la dispozitie prietenilor atunci cand vin la mine. Trebuie sa stii ca un alt secret al interioarelor luxoase, confortabile si placute ochiului tine de schema de culori aleasa pentru incaperile locuintei tale.

Secretul marilor artisti in designul interior este acum aflat

Asta se refera la asortarea nuantei peretilor cu cea a mobilei din casa, pentru a crea o tema monocroma. Te poti baza si tu pe aceasta idee minunata sugerata de artistii designeri de interioare pentru a personaliza si infrumuseta locul in care traiesti. Tot Acaju te poate ajuta in acest sens, pentru ca produsele de mobilier de pe site sunt foarte potrivite nevoilor tale. Calitatea, nuantele variate si preturile imbatabile descoperite in acest magazin online m-au ajutat foarte mult sa creez niste incaperi estetizate, placute de locuit si pline de personalitate, conform mie.

Insa, nu ti-am spus cum exact am descoperit magazinul de mobila Acaju si cum am apelat la serviciile sale. Intr-o zi, cand exersam ce am invatat la cursul de chitara de la Bravissimo Art School acasa la mine, m-am descoperit fara prea multa inspiratie si m-am intrebat de ce imi placea asa de mult cand faceam asta la cursuri. Mi-am amintit atunci ca spatiul in care exersam acolo era de lux, frumos aranjat si rafinat, la fel ca si profesorii care ma ajutau.

Cand a urmat viitoarea intalnire cu lectia de chitara, am intrebat pur si simplu cine a fost cel care a amenajat spatiul de la salile de cursuri; uite asa am aflat despre Acaju si despre toate acele fotolii si canapele pe care aveam sa le achizitionez si eu mai tarziu pentru locuinta mea. Secretul marilor artisti in designul interior mi se dezvaluise.

Blogger: Oana M. Roman

S-ar putea să-ți placă și...