Psihologie

Vise legate de iubire

Chiar daca dormi alaturi de iubitul tau aproape in fiecare seara se intampla ca el sa iti apara in vise. Si uneori nu stii cum sa interpretzi aceste lucruri. Psihologii sunt de parere ca visele au o mare legatura cu ceea ce se petrece in subconstientul tau. De asemenea aceste vise fac referire la grijile si preocuparile din relatia ta de cuplu.

Exsista cateva vise comune legate de iubire iar in continuare vom explica cateva dintre acestea. In primul rand daca visezi ca il inseli este probabil sa nu te simti prea implinita in relatia ta. Si cateodata iti doresti ca iubitul tau sa fie alta persoana si ca nu este chiar barbatul vietii tale. Totusi ar fi bine sa reflectezi asupra acestei situatii, sa te gandesti bine daca el este alesul vietii tale. Acest tip de vise iti pot arata ca doresti altfel de barbat langa tine.

De asemenea sunt anumite vise care te duc cu gandul ca esti cu altcineva si nu cu el. In vis tu poti fi constienta ca este iubitul tau dar infatisarea lui este cu totul alta. Daca persoana care iti apare in vis iti este cunoscuta s-ar putea ca tu sa te temi de fapt ca ea poate interveni in relatia ta actuala.

Daca visezi ca mancati impreuna nu este un lucru rau. Acest lucru inseamna ca relatia voastra este una implinita iar tu esti fericita. Se spune ca cat suntei mai satisfacuti de mancare in vis cu atat sunteti mai impliniti in realitate legat de viata voastra sexuala. Iar daca visele de acest tip se repeta inseamna ca nu esti satisfacuta in legatura cu intimitatea voastra.

Daca visezi ce el moare in bratele tale inseamna ca te temi foarte mult ca relatia voastra sa nu se termine. Aceasta teama de abadon duce la asemenea vise.

S-ar putea să-ți placă și...