Personale

Lucruri pe care barbatii le fac, gresind in fata femeilor!

Fetelor, ce este in neregula cu noi? De ce avem sentimentul ca mereu facem cate ceva rau? De ce continuam sa facem aceleasi greseli de fiecare data? De ce nu putem fi si noi perfecte? Cand vine vorba despre barbati, avem tendinta sa supraevaluam, sa analizam si sa ne mustram singure pana cand nu ramanem cu nimic altceva decat cu inimile frante.

Privim la relatiile noastre ca la niste corabii care in orice moment s-ar putea zdrobi, fortandu-ne sa ne inecam si noi odata cu ele. Ne dorim sa dam timpul inapoi si sa indreptam ce am gresit in legatura cu fostele noastre iubiri.

Ne gandim la toate lucrurile pe care le-am fi putut face altfel. L-am suna mai putin, ne-am uita prin telefonul lui mai mult sau am inceta sa ne mai uitam deloc prin el, ne-am lasa mai greu cucerite, ne-am lasa mai usor cucerite iar lista continua.

Asadar, pentru toate femeile care se plang de fostele relatii sau de relatiile actuale cu iubitii lor, ar trebui sa se tina cont de a nu se mai repeta cateva greseli majore ale femeilor cand vine vorba despre barbati.

Sa gandesti ca ai nevoie de un barbat in viata ta pentru a putea fi fericita.

Nu ai nevoie de un barbat, nu ai nevoie de nimeni de fapt. Oricine altcineva te poate distrage din a te mai cunoaste pe tine insuti. Barbatii vin si pleaca, si poate ca intr-o zi vei gasi si tu pe unul cu care sa te potrivesti si sa te asezi la casa ta, insa pana atunci, inceteaza sa-ti mai completezi viata cu oricine altcineva inafara de tine.

Sa te ingrijorezi mereu in legatura cu aspectul fizic

Nu trebuie sa fii frumoasa pentru nimeni. Nu ar trebui sa le datorezi look-ul tau barbatilor. Nu trebuie sa le datorezi sani mari si piele neteda. Nu trebuie sa le datorezi picioare lungi si par matasos. Nu trebuie sa le datorezi o talie subtire si unghii colorate. Dansii o pot cere, insa asta nu inseamna ca au si dreptul sa obtina asa ceva.

S-ar putea să-ți placă și...