Psihologie, Relatii

Te-ai certat cu partenerul? Afla ce trebuie sa faci imediat!

Este inevitabil sa nu te certi cu iubitul tau macar odata indiferent cat de perfecta este relatia voastra. Din ce cauza va certati? Pentru ca sunteti diferiti. Fiecare are alte pareri, alte asteptari si astfel ajungem la anumite neintelegeri. Daca nu stii ce sa faci dupa ce te-ai certat cu iubitul tau este bine sa tii cont de cateva sfaturi.

In primul rand cere-ti scuze. Chiar daca iubitul tau a incepu cearta probabil si tu ai spus ceva nepotrivit si lucrurile au degenerat. Este important sa lasati orgoliul si mandria deoparte si sa va cereti scuze unul de altul. In plus daca nu iti ceri scuze iubitul tau poate crede ca ce ai spus la nervi chiar este adevarat.

De asemenea evita sa ii reprosezi anumite lucruri mai ales dupa cearta s-a incheiat. Probabil ca amandoi a-ti exagerat in anumite privinte. Acum nu este nevoie sa ii amintesti destul de des treaba asta. Mai bine ii explici calm ce te-a deranjat.

Incearca sa ii intelegi si punctul lui de vedere. Nu considera ca mereu ai tu dreptate. Abordeaza situatia in asa fel incat sa il intelegi si pe el.

Daca a-ti trecut peste certa faceti ceva frumos impreuna. De exemplu mergeti la piscina sau la o plimbare in oras si bucurati-va de compania celuilat. Mai ales ca cearta a trecut gasiti metode prin care sa va simtiti bine amandoi.

De asemenea unul din cele mai grozave metode de impacare este sexul. In acest fel elimini toata fustrarea si supararea intr-un mod productiv. In plus ce poate fi mai romantic de atat? Cu siguranta ii va trecere rapid supararea iubitului tau. Si in acest fel va simtiti amandoi bine si va dezierdati unul pe celalat.

Este important sa stii ce sa stii ce sa faci dupa o cearta pentru ca lucrurile sa decurga bien intre voi si sa nu apara noi conflicte.

S-ar putea să-ți placă și...