Femeia, Personale, Sfaturi

Lucky Studio Iasi – studioul fetelor ambitioase

Lucky Studio IasiDin ce am aflat de le prietenele si fostele mele colege studente din Iasi, acolo exista un loc minunat unde acestea pot castiga bani frumosi si multi daca sunt serioase, ambitioase si stiu sa se tina de promisiuni – Lucky Studio Iasi. Ce este mai important la o femeie decat sa puna accent pe aspectul fizic? Sa se simta rasfatata, frumoasa, ingrijita, dar si admirata de catre toata lumea din jur? Ce fata nu isi doreste macar o data sa fie chiar si invidiata de celelalte fete din jur pentru stilul pe care il are, pentru viata pe care o traieste sau pentru accesoriile pe care le detine?

Chiar daca suna atat de realist, acest lucru chiar este posibil daca esti ambitioasa si stii ce vrei. Cine mai poate castiga atatia bani atat de repede incat sa se poata bucura de o vacanta in Maldive din propriii bani obtinuti prin munca chiar din primele luni? Cine poate sa isi cumpere o haina frumoasa de blana ecologica pentru iarna aceasta, de la marile branduri de moda din Iasi, daca nu are bani macar sa isi plateasca taxa la facultate? Fiind studenta in Iasi, stiu si eu destul de bine cat de greu era sa reusesc sa strang niste banuti sa ies pe undeva sau sa imi iau ceva cu mine de acasa, doar ca in club sa nu fiu singura fara bautura in mana. Sau in situatiile in care dupa seminarii voiam sa iesim la o cafea cu colegii si eu trebuia sa ma scuz ca am treaba, adevaratul motiv era ca de fapt nu aveam nici 10 lei in portofel si mi-era rusine sa ma imprumut de la dragele mele colege.

Lucky Studio IasiAsadar, situatia unelor studente din Iasi imi este cunoscuta, asta daca acestea nu sunt intretinute sau nu sunt nascute intr-o familie bogata care sa le poata obtine chiar si o bursa la Facultatea de Medicina Popa. Pentru cele care nu se afla in aceasta situatie, pentru tinerele doritoare de prosperitate si lux exista acum in Iasi o alternativa placuta de a obtine un salariu mare in functie de orele dedicate pe zi si de dorinta de a castiga mai mult. Este un job ca oricare altul, insa multa lume il priveste ca fiind ceva imoral, videochatul.

Lucky Studio IasiPrietenele mele, Ramona si Cata nu numai ca au incercat acest job, dar sunt deja angajate acolo de 1 an si ceva si nici gand sa renunte la beneficiile de care profita in cadrul Lucky Studio Iasi. Acesta este de fapt un studio fancy de videochat in care o echipa de fete si femei te ajuta sa te dezvolti, sa faci bani si sa te ingrijesti de persoana ta si de viitorul tau. De exemplu, Cata, una dintre amicele mele, era mai necajita pe vremea cand studiam in Iasi pentru ca avea o dantura mai putin frumoasa. Problema pe care o avea ea era destul de mare si i-ar fi trebuit o gramada de bani ca sa o rezolve la un doctor stomatolog bun, la un cabinet privat. Cu ajutorul celor de la Lucky Studio, Cata a obtinut un aspect al danturii mult visat si acum are mai multa incredere in ea. Cei de acolo, spune ea, te ajuta foarte mult si tot timpul ai sentimentul ca esti ca in familie.

S-ar putea să-ți placă și...