charmstudios.ro
Bussiness, Curiozitati, Videochat

Despre Charm Studios din interior

charmstudios.ro

Stiu ca mereu v-ati dorit sa aflati mai multe despre activitatea de videochat in general. In cazul in care curiozitatea depaseste orice granita si doriti sa va angajati in acest domeniu ca model, veti dori sa stiti despre secretele acestei lumi si despre ce au de spus cele angajate deja aici. Pentru ca este un studio modern, premium, si care comunica deschis cu cei din exterior, in vederea angajarii sau, pur si simplu, pentru o vizibilitate mai buna, Charmstudios din Bucuresti a dezvaluit cate ceva despre mersul lucrurilor in videochat.

Experiente frumoase cu Charmstudios Bucuresti

Despre Charm Studios se poate spune ca este un studio de videochat legal cu o experienta de peste 7 ani pe piata din Romania. Practic, a fost aici de la inceputurile acestui domeniu si in tara la noi. Avand in vedere anii de existenta si continuitatea acestei afaceri pe piata de profil de la noi, studioul de videochat se poate mandri cu mai multe puncte forte care il recomanda.

Maria, un model de la Charmstudios sustine faptul ca munca sa consta doar in zambete si voie buna. Atunci cand are zile mai proaste, merge la studio si, datorita atmosferei si a colegelor, isi revine instant. Aceasta tanara mai dezvaluie faptul ca echipa Charmstudios este foarte unita si calda, exact ca intr-un colectiv ce se apreciaza si se ajuta reciproc.

Despre Charm Studios mai aflam si de la Bella, pseudonimul uneia dintre cele mai bine clasate modele de la studio. Aceasta sustine ca a inceput munca pentru a-si asigura banii zilnici, dar, cu timpul, a ajuns sa ii placa atat de mult, incat sa se dedice 100% in ceea ce face. Se mandreste cu profesionalismul ei si apreciaza, de asemenea, si seriozitatea studio-ului de videochat din Bucuresti.

Despre Charm Studios de la modelele sale

Si Clara are ceva de zis referitor la jobul ei de model la Charmstudios. Ii place ceea ce face si se vede, datorita castigurilor si comisioanelor tot mai mari de la luna la luna. Se bucura pentru faptul ca are mereu bani in portofel si nu duce lipsa de nimic. In plus, tanara spune ca interioarele camerelor in care lucreaza au determinat-o sa vina la studio, si sa nu fie model de acasa. Asta, si castigurile care sunt mult mai mari direct la studioul Charmstudios Bucuresti si nu in lucrul de la domiciliu.

O alta femeie angajata la acest studio sarmant din capitala dezvaluie faptul ca acum are mai multe prietene decat a avut in toata viata ei. De diferite varste, minione, inalte, mai subtiri sau mai cu forme, toate colegele de la Charm Studios i-au devenit prietene si confidente. Pe langa faptul ca in pauze ies toate si socializeaza la o tigara sau la o cafea buna, Ramona sustine ca celelalte modele i-ar tine locul in cazul unui schimb de tura, pentru ca se inteleg una pe cealalta si isi respecta viata personala.

Mai aflam despre Charm Studios si de la Otilia, o alta tanara devenita model aici. La inceput, aceasta era o fata timida si fara prea multa speranta. Insa, sustine acum ca videochatul i-a schimbat viata si perspectiva de viitor. A devenit o femeie puternica si increzatoare, dar mai ales a invatat sa aiba incredere in oameni, deoarece studioul la care lucreaza – Charmstudios, si-a tinut mereu promisiunile.

Daca ti-ai facut o idee cat de cat despre cum merg lucrurile la Charm Studios Bucuresti, echipa calda si prietenoasa te asteapta si pe tine sa iti incerci sansa ca model. Nimeni nu se naste invatat, iar experienta vine odata cu lucrul si cu depasirea propriilor limite.

S-ar putea să-ți placă și...