Personale

Ziua surorii iubitei mele

Ziua surorii iubitei mele a fost una foarte incredibila, care mi-a placut foarte mult si m-a facut chiar sa spun ca am fost foarte multumit de toate rezultatele, toata lumea care a fost acolo si petrecere de copii frumoasa a iesit la Mcdonalds. Eu, impreuna cu sora mea, iubita mea, si cu inca o persoana am plecat de acasa la acest fast food ca sa ne intalnim cu ceilalti copii, unde urma sa inceapa toata atmosfera placuta.

Cred ca au fost in total vreo 10 copii, si eu si iubita mea trebuia sa platim toata consumatia, pretul afost destul de piperat si am jurat ca nu o sa ne mai apropiem de acest restaurant-fast-food. Asta a fost acum doua ani, iar de atunci multe lucruri s-au schimbat, pana si imaginea mea despre evolutia tehnologiei, au aparut magazine noi, restaurante si multe chestii de-a dreptul incredibile.

Ne place sa iesim toti patru, adica eu cu iubita mea si cele doua surori, sa ne plimbam prin oras, prin magazine sa ne cumparam tot felul de chestii, cate o pizza si chiar sa fiu sincer imi place asta. Cel mai frumos lucru din viata mea, sunt acele momente cand iesim toti patru in oras, prin parc apoi la un mic restaurant, un sandwish, la o gogoasa si la un popcorn.

Anul trecut am ales o altfel de petrecere, pentru ca am apelat la OakiClub unde au reusit sa ne faca un pret foarte bun si a fost ceva de-a dreptul spectaculos. Nu vreau sa ma laud, dar cred ca am avut cea mai frumoasa petrecere pentru copii din lume, cu tot felul de dansatori, mancare din belsug si buna, oameni foarte distractivi, clowni si numai destea care sa ii impresioneze pe toti, chiar si pe noi oamenii mai maturi, care nu prea aveam ce cauta acolo.

Mi-a placut ce a iesit la urma urmei, si nu m-a costat deloc mult. Ce vreau sa spun este ca am fost multumit de ce am reusit sa fac in colaborare cu serviciile firmei oakiclub, si ca sa fiu sincer si anul asta vreau sa fac la fel, si nu neaparat pentru sora iubitei, cat pentru sora mea, si vreau sa se distreze si sa imi multumeasca , dar sa am si niste amintiri frumoase alaturi de ea, iubita mea si toata familia.

Pozele chiar fac totul si faca ele nu prea mai reusesti sa iti aduci aminte de toate faptele pe care le-ai facut pana acum…

S-ar putea să-ți placă și...