Personale, Stiri Online, Transport

Zborul cu avionul si secrete din interior

Cand te vei imbarca nu iti va spune nimeni ca usa de la toaleta se poate deschide si din exterior. Asta ar fi culmea. Insa cert este ca anumite secrete raman in interior atat timp cat nu te interesezi despre orice detaliu. Fara sa iti creasca panica si frica de inaltime, fara sa te gandesti la probleme afla ca zborul cu avionul nu este ceea ce pare din anumite puncte de vedere.

  1. Ca tot aminteam de usa de la toaleta aceasta chiar se poate deschide de la exterior. Insa aceasta maniera este una „ascunsa” si se va apela la asa ceva numai in caz de nevoie extrema.
  2. Exista lumina difuza nu pentru ca acesta este design-ul ci pentru ca in acest mod se face o trecere la intuneric daca va fi cazul sa se aterizeze fortat.
  3. Pilotii obisnuiesc sa doarma in timpul zborului, sa apeleze la pilotul automat. Chiar daca pare de speriat asta se intampla destul de des si pana la  urma in conditii de siguranta.
  4. Pilotul este cel care reprezinta autoritate extrema in avion. De la amenzi la stabilirea ordinii acesta are autoritatea necesara pana cand se ajunge la sol cu aeronava.
  5. Vestele de salvare sunt cel mai adesea furate. Acesta ar fi termenul concret insa de fapt multi isi doresc sa aiba parte de un suvenir din timpul zborului. Chiar daca serviciile unora sunt fara repros se intampla ca zborurile sa fie foarte rapide unele dupa altele astfel ca nu mai exista timp pentru astfel de detalii si cel putin la low cost. Ori cu siguranta ca vor exista si veste de salvare extra insa asta nu inseamna ca nu ar trebui sa verifici existenta celei ce ar trebui sa fie sub picioarele tale.
  6. Liniile aeriene accepta zborul unor animale de companie. Trebuie insa sa fie mic, sa nu fie gestant, sa nu fie agresiv ci sedat si alte n aspecte.

S-ar putea să-ți placă și...