Sfaturi, Stiri Online

Wildstar in Vara

Liara1Au trecut 2 ani si jumatate de cand am aflat pentru prima oara despre Wild Star, MMORPG-ul sub dezvoltare de fostii dezvoltatorii ai lui World of Warcraft la propriul studio Carbine Studios.

Se pare ca asteptarea pentru o bucata de MMO science fiction adventure colorat se apropie de final, totusi, de vreme ce Carbine a confirmat oficial data de lansare pentru Wildstar.

Wildstar ofera o aventura epica, unde jucatorii isi fac alegerea de a fi Exploratori, Soldati, Oamenii de Stiinta, Settleri si revendica o planeta misterioasa de la marginea spatiului cunoscut.

Wildstar va fi lansat la nivel mondial pe 3 Iunie 2014. Impreuna cu anuntul lui Carbine despre data de lansare a jocului, acestia au mai dezvaluit ca jocul va fi disponibil pentru precomanda de pe 19 Martie, cu cateva bunatati bonus pentru cei care sunt dispusi sa scoata banii inainte de lansarea oficiala a jocului.

Titlul va costa 60 de dolari la lansare, si va include 30 de zile de joc. Dupa asta, titlul foloseste un model de abonament, in care fiecare utilizator fie poate sa plateasca un abonament lunar de 15 dolari, fie poate folosi moneda din intermediul jocului pentru a cumpara timp aditional de joaca prin intermediul sistemului „C.R.E.D.D.” din joc.

Majoritatea numelor mari de MMO-uri lansate in ultimii ani au fost bazate pe o franciza existenta populara, precum Final Fantasy XIV, The Elder Scrolls Online, Star Wars The Old Republic, Neverwinter; Ip-urile originale ale genului MMORPG nu au facut prea mari furori in piata.

Spunand toate astea, calibrul dezvoltatorilor din spatele lui Wildstar si Ip-ul proaspat, ar putea fi o alegere pentru cei care cauta ceva nou, original de la genul MMORPG si data de lansare din Iunie inseamna ca jocul va invinge data de lansare expansionul Warlords of Draenor pentru World of Warcraft, si ar putea furniza jucatorilor de MMO, distractie pentru lunile de vara si mai mult.

S-ar putea să-ți placă și...