Drumuri

Vine vara, bine-mi pare

Vine vara, bine-mi pare

In bagaj lucruri usoare

Croaziere, relaxare

Tot pe mare, tot pe mare.

Da, vine vara si daca va ganditi la o croaziera exotica, ar trebui sa va ganditi repede. Personal, ca orice astfel de concediu, trebuie planificat cum se cuvine. Daca nu faci asta, mai mereu va interveni ceva si cu totii stim cat de putin ne dorim asta.

Ei bine, in cazul unei croaziere, pregatirile trebuie sa fie si mai meticuloase, si mai constiincioase. Una e sa mergi sa stai pe malul marii si alta e sa te pregatesti pentru zile intregi de mers cu vaporul, in cele mai exotice croaziere organizate pe marile din lumea-ntreaga.

Haideti sa luam ca exemplu de croaziere ieftine o croaziera in zona Mediterana de Vest si sa identificam toate facilitatile de care ne putem bucura.

Sa spunem ca optati pentru o croaziera de 7 zile. In primul rand, veti avea cazare la bordul navei, in functie de tipul de cabina pe care il alegeti. In multe cazuri, pretul va include taxele de port. Alaturi, sunt incluse toate mesele, de la mic deju, pranz la cina si ceai de dupa amiaza.

Aveti deasemenea incluse in pret si bauturile nonalcolice ca apa, ceaiul, laptele, cafeaua sau sucul la fiecare masa.

Puteti participa la toate petrecerile tematice organizate si pputeti utiliza echipamentele de gimnastica si fitness. Aveti la dispozitie piscine, jacuzzi, terenuri de sport, biblioteca, cinematograf de care va puteti bucura in mod gratuit.

Haideti sa vedem cum ne pregatim. In primul rand, orice persoana care isi doreste o croaziera pe mare, trebuie sa se asigure ca nu are rau de mare. Daca nu sunteti constienti de asta, momentul in care vasul paraseste malul e deja prea tarziu.

Ia-ti cu tine de toate, de la haine la tot ce tine de trusa de voiaj (medicamente, instrumente pentru igiena etc.).

S-ar putea să-ți placă și...