Twitter
Bussiness, Management, Social

Twitter

 

Twitter
Twitter

Pentru a folosi Twitter drept instrument pentru ajuns la clienti si la posibilii cumparatori pentru afacerea ta, afacerile trebuie sa se asigure ca sunt pline de oameni potriviti care se simt bine raspunzand pe Twitter si care o si pot face imediat. Daca nu este cineva care sa monitorizeze afacerea timp de 24 de ore pe zi, atunci nu ai prea mult avantaj spre deosebire de serviciul de clienti prin telefon, pentru ca Twitter trebuie sa fie despre urgenta si disponibilitate.

Faptul ca Twitter forteaza raspunsurile imediate si precise, poate sa fie un lucru pozitiv de la un serviciu cu clientii posibil. De vreme ce Twitter nu permite decat folosirea a 140 de caractere, are potentialul de a fi mult mai eficient in rezolvarea problemelor de vreme ce trebuie sa se axeze pe solutie intr-o maniera foarte succinta.

Monitorizare. Afacerile trebuie sa fie constiente legat de ceea ce se spune despre ele pe Twitter si asta necesita monitorizare. Unul dintre lucrurile care diferentiaza Twitter de alte platforme de social media este cat de usor este de a asculta conversatiile care au loc pe aceasta platforma. Prin cercetarea de cuvinte cheie si hashtaguri specifice, afacerile pot trage cu urechea efectiv la ceea ce discuta oamenii in legatura cu un anumit subiect. Aceasta premisa reprezinta o resursa extraordinara pentru afaceri de vreme ce acestea pot intrece metodele de intretinere  traditionale ale consumatorilor si merg direct la sursa.

Twitter asigura o modalitate de a ajunge personal la consumatorii care sharuiesc feedback prin intermediul tweet-urilor lor. Cine nu isi doreste un raspuns personal direct de la compania cu care vrei sa lucrezi sau de la care iti doresti ceva anume? Twitter te poate ajuta de asemenea sa retii clientii si poate fi de asemenea o sursa a achizitiilor mai putin scumpe legate de clienti. In functie de nisa ta ca afacere, pti folosi de asemenea cautarea pe Twitter combinata cu operatorii de cautari avansate pentru a te ajuta sa iti gasesti noi cumparatori si pentru a le oferi autor atunci cand au nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...