timp
Scenele saptamanii

Timpul tau cand este?

timp
timp

Traim intr-o agitatie totala si mereu suntem pe fuga pana cand ajungem la concluzia ca nu mai avem timp pentru noi. Este deja o situatie comuna in zilele noastre cand totul se petrece cu viteza luminii. Insa ai nevoie din cand in cand de pauza, de timp pentru tine si pana cand sa tanjesti dupa asta ar fi bine sa iti stabilesti un program.

Iata cateva trucuri care sa te ajute sa salvezi timp pentru tine si tabieturile tale:

  1. Trezirea devreme. Se spune ca cine se trezeste de dimineata departe ajunge si pana la urma asta se adevereste. Asa ca incearca sa te trezesti mai devreme decat de obicei. Chiar si 10 minute diferenta inseamna din start un plus- sa iti bei cafeaua de dimineata in liniste este totusi un plus pentru a incepe ziua fresh si in tihna.
  2. Stabileste un program. Si nu fi milos caci ai nevoie si timp pentru tine caci intr-un top al lucrurilor pe prima pozitie esti tu. Daca nu esti bine si sanatos cum ai putea sa le faci pe toate?
  3. Unde pierzi timp? Ar putea fi vorba de timpul pierdut in fata dulapului cand nu stii cu ce sa te imbraci asa ca ai dori sa faci asta cu o seara inainte. Ar putea fi dilema micului dejun si ce sa mananci in acea zi astfel ca si asta se poate planifica.
  4. Limiteaza online-ul. Pare atat de atragator sa verifici conturile pe care le ai online insa este doar un pas pana cand sa petreci ore intregi aici fara rost. Limiteaza asta caci ai o multime de alte lucruri de explorat. Poti chiar si sa te contorizezi pentru a salva timp pentru tine. Si nu, nu pare stupid de vreme ce acest obicei ar putea sa duca la dependenta. Si asta clar nu iti doresti.

S-ar putea să-ți placă și...