Stiri Online

Telefon cu care poti face poze la 50 megapixeli

Oppo a lansat modelul de telefon Find 7, un smartphone impresionant cu un ecran de 1440p si o camera de 50 megapixeli. Dupa mai multe zvonuri, Oppo a dezvaluit in sfarsit noul lor smartphone la un eveniment din Beijing si asa cum ne-am asteptat, e o adevarata piesa de arta in tehnologie.

Oppo a lansat de fapt doua modele de smartphone Find 7, in versiunile Standard si Premium. Ecranul masoara 5.5 inch in care intra o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli. Aceast fapt ii da o densitate de 538 ppi. Este al doilea smartphone cu asa de multi pixeli, dupa Vivo Xplay 3S, in ciuda zvonurilor ca vom vedea mai multe telefoane cu ecran de 1440p, inclusiv Galaxy S5.

Smartphone-ul are o camera Sony Exmor RS de 13 megapixeli. Oppo a adaugat ceea ce numesc ei un super zoom, un soft ce ajuta camera sa faca 10 fotografii intr-un timp foarte scurt si sa salveze 4 din cele mai bune. Mai apoi le lipeste impreuna intr-o imagine uimitoare de 50 megapixeli. Din alte calitati ale camerei mai amintim de 4k video recording, un dual-LED flash, posibilitatea de filmare in slow motion si o camera frontala de 5 megapixeli.

Oppo a ales sa foloseasca un procesor Qualcomm 2.5 GHz Snapdragon 801, exact ca cel de pe Sony Xperia Z2, alaturi de 3 GB RAM. Alegerea procesorului ne da astfel si primul smartphone Oppo cu retea 4G LTE. Are o memorie interna de 32 GB, Bluetooth 4.0, GPS si o baterie care se va incarca la 75% in doar 30 de minute. Sistemul de operare este Oppo Color OS 1.2, sistem bazat pe Android 4.3.

Modelul Find 7 Standard inlocuieste ecranul de 1440p cu unul de 1080p si procesorul devine un Snapdragon 800 cu 2GB RAM. Va avea de asemenea doar 16 GB capacitate de stocare interna. Restul specificatiilor sunt cam aceleasi. Modelul va fi mai ieftin cu 100$ fata de cel premium. Va intra pe piata incepand cu sfarsitul lunii Aprilie.

S-ar putea să-ți placă și...