stiluri genti LV
Fashion, Femeia

Stiluri de genti Louis Vuitton

stiluri genti LV
stiluri genti LV

Tocmai pentru ca Louis Vuitton este un designer foarte cunoscut international si pentru ca produsele pe care le creaza sunt foarte scumpe, multa lume incearca sa copie stilul gentilor create de acest designer celebru pentru a le vinde mai apoi la preturi mari pe piata neagra. Daca vrei si tu sa nu azi in plasa falselor genti LV, ar trebui sa te uiti dupa mai multe caracteristici ce tin de originalitatea lor.

Poate cea mai populara colectie de genti de la Louis Vuitton care este de asemenea si cea mai falsificata este Takashi Murakami Collection. In anul 2003, Murakami a devenit partener cu Marc Jacobs si a lansat o colectie unica de genti. Gentile erau fabricate din piele alba si aveau drept trasatura 33 de culori diferite cu semnatura logo-ului LV. O alta variatie de genti este si geanta Cherry Blossom fabricata dupa stilul Siganture Monogram in plus doar cu mici flori rosii de cires pe ea. O mica fata este situata in centrul fiecarei flori de cires. Nu vei vedea alte flori sau modele, altele decat acestea, pe gentile reale.

Un nou stil de print pentru gentile LV este Damier Graphite Canvas. Acest stil este compus din modelul clasic in negru si gri. Este un stil mai urban si se simte si mai edgy decat stilurile traditionale. Nu vei vedea aslte variatii de modele si de stiluri fata de acestea la modelele autentice de LV. Culorile tari nu sunt niciodata folosite si modelul de tip bloc iese mereu in evidenta in cadrul marginlor si a cusaturilor.

De unde iti obtii geanta este de asemenea un indicator al faptului ca geanta ta este reala sau falsa. Daca esti capabil si poti sa cumperi in persoana dintr-un magazin Louis Vuitton sau de pe site-ul Louis Vuitton, atunci vei fi sigur ca iti cumperi ceea ce trebuie.

S-ar putea să-ți placă și...