simboluri din filme
Cinema

Simboluri ale culturii pop

simboluri din filme
simboluri din filme

Stiai toate aceste personaje inca de cand te stii si pate chiar ai mai pierdut din vedere cateva dintre ele (sau cel putin pe actorii care le-au dat viata), insa te-ai intrebat vreodata care este numele real din spatele acelor fete memorabile? Cum ar fi daca de fapt nu ar avea un nume? Ei bine, pregateste-te sa intalnesti cateva dintre cele mai favorite si nu atat de favorite simboluri ale culturii pop fara nume din filme si de la televizor.

Agent 23 and Agent 99, Get Smart

In aceasta adaptare de film a serialului TV american, Steve Carell este un spion foarte bine educat si intelectual numit Maxwell Smart, care incearca sa te amuze si sa te faca sa razi cu ajutorul abilitatilor sale sociale ciudate in timp ce este in misiunea de a preveni un atac terorist din partea unui grup terorist rus. Din pacate, partenera sa sexy, Agent 99, interpretata de Anne Hathaway, si marele si puternicul Agent 23, jucat de The Rock, nu au fost atat de norocosi incat sa primeasca nume in film.

The Bass Player, That Thing You Do!

„That Thing You Do!” este un film de voie buna care spune povestea catorva tipi obisnuiti si a catorva si mai obisnuiti muzicieni care formeaza o trupa, devin niste minuni in adevaratul sens al cuvantului, si cu imensul ajutor al managerului acestora, ei isi urmeaza visul pentru atat de mult timp cat rezista.

Singura problema in acest film ar fi aceea ca scenaristii au uitat sa-i dea personajului interpretat de Ethan Embry un nume; el este doar „the bass player”-basistul. Pe langa asta, daca esti unul dintre acei tipi care este intr-o trupa de acest gen, ce viseaza sa se mute din garaj pe scena, atunci aceasta este cu siguranta filmul cel mai potrivit pentru tine.

S-ar putea să-ți placă și...