shazam
Gadget, Social, Tehnologie

Shazam

shazam
shazam

Shazam este una dintre cele mai populare aplicatii din lume care conecteaza oamenii din jurul lumii prin intermediul dispozitivelor mobile. Atunci cand te folosesti de Shazam pentru a cauta un cantec sau un show tv, esti capabil sa identifici, sa explorezi, sa cumperi si sa impartasesti continut.

Una dintre cele zece aplicatii de top din lume, Shazam ajunge la mai mult de 475 de milioane de useri in peste 200 de tari, depaseste numarul de 100 de milioaane de utilizatori activi pe luna si creste cu peste 13 milioane de noi utilizatori in fiecare luna.

Shazam fac totul mult mai usor pentru tine, pentru a-ti impartasi descoperirile pe Facebook, Twitter, Whatsapp, Pinterest si Google+, si sa faci cumparaturi prin intermediul iTunes, Amazon si Google Play. Pentru aceia dintre voi care nu aveti aplicartia Shazam inca descarcata in telefon, este disponibila in mod gratuit pe fiecare platforma mare si poate fi regasita pe iTunes App Store, Google play, Amazon App Store si pe alte asemenea magazine de aplicatii.

Shazaming-ul inseamna pur si simplu identificare. Atunci cand folosesti aplicatia, si identifici cu succes o piesa sau un show tv, inseamna ca ai Shazamat acel element. Shazam este de asemenea foarte simplu si rapid de folosit:

  • Tine telefonul catre sursa audio sau video si selecteaza Tag Now.
  • In cateva secunde, vei sti artistul, melodia si alte informatii interesante.
  • De la sectiunea Tag Details poti cumpara, verifica video-urile sau verifica versurile si impartasi totul cu prietenii-si mult mai mult de atat!

Shazam identifica piese muzicale prin ascultarea respectivului element muzical sau de la tv care ruleaza la un moment dat, apoi potriveste ceea ce aude unei vaste colectii de baze de date de piese muzicale si deinformatii despre show-urile de la tv.

Aplicatia poate identifica piese care nici nu au versuri sau poate spune diferenta dintre doua piese cantate de diferiti artisti care canta pe baza acelorasi versuri.

S-ar putea să-ți placă și...