Dragoste, Femeia, Relatii, Sfaturi

Sfaturi pentru cucerirea soacrei

Probabil ca iti faci destul de multe griji atunci cand vine vorba despre faptul ca va trebui sa iti cunosti soacra. Nu stii prea multe despre ea insa stii ca de obicei soacrele sunt destul de greu de multumit. In cazul in care nu stii cum trebuie sa te comporti la o prima intalnire pentru a o seduce, iata cateva sfaturi:

Evita sa iti arati afectiunea in public fata de fiul ei si amana acest lucru pentru drumul de intoarcere spre casa. Orice puncte ai fi castigat pana atunci cu o prima impresie buna, le vei pierde instantaneu dupa ce te a vedea calare pe baietelul ei.

Soacra vrea sa creada ca ea isi stie propriul fiu mai bine decat tine. Cand vine vorba despre mancarea lui favorita sau de obiceiurile lui proaste, e mai bine sa o lasi pe ea sa iti povesteasca despre ele. Tu fa-te ca te straduiesti sa memorezi retetele sau trucurile ei, chiar daca ai cu totul alte pareri si nu ai de gand sa faci in viata ta varza cu ciolan.

Daca atitudinea ei fata de tine face ca Marioara Zavoranu si Oana sa para niste amatoare, incerca sa o indupeci cerandu-i sfatul, dar stai departe de “mica problema din dormitor a fiului sau”. Asta daca nu vrei sa te evite pe veci sau, si mai rau, sa deschizi o cutie a Pandorei…

Si, nu in ultimul rand, tine minte ca pe langa marile necunoscute ale universului (Big Bang-ul, gaurile negre, antimateria), relatia dintre mama si fiu a fost mult discutata si dezbatuta, asa ca daca soacra ta se comporta ciudat cu tine, nu o lua personal. Probabil ca nici cand el va sarbatori 25 de casatorie, ea nu va fi incantata de faptul ca nu mai este singura femeie din viata lui!

S-ar putea să-ți placă și...