Educatie Sexuala

Sfaturi pentru atunci cand vizitezi un sex shop

Fie ca este vorba despre sex la domiciliu sau sex cu un strain la hotel, sau si mai bine de atat satisfacerea placerilor de unul sau de una singura in confortul patului propriu, produsele si jucariile sexuale de pe Erotic Store vor excita pe oricine si vor oferi senzatii de nedescris chiar si celor mai frigizi dintre cautatorii de placere.

Mai mult de atat, acestea au fost testate in prealabil iar rezultatele nu ne pot face decat sa spunem ca merita cu adevarat a fi achizitionate si apoi folosite pentru satisfacerea celor mai riguroase nevoi ale fiecaruia.

Daca esti interesat in cumpararea de jucarii sexuale, prezervative, produse bondage, lenjerie intima sexy, lubrifianti, materiale porno sau orice altceva care iti poate servi la schimbarea si condimentarea vietii sexuale, insa nu esti foarte hotarat intru a cumpara online asemenea produse deocamdata, atunci un sex shop cu siguranta este locul unde vei vrea sa mergi.

Daca nu ai mai fost vreodata in interiorul unui sex-shop, atunci mai mult ca sigur vei avea o viziune cu S&M, femei imbracate sumar si poate chiar murdarie. Nu ai putea crede mai gresit de atat.

Sex shop-urile arata exact ca u alt magazin normal, in afara faptului ca toate produsele ce sunt expuse si se vand acolo sunt referitoare doar la sex si la practicile sexuale. Asadar, in cazul in care esti hotarat sa mergi intr-un asemenea magazin pentru a face cateva cercetari sau chiar achizitii, urmeaza cateva sugestii care sa te ajute in incursiunea ta acolo.

Este recomandat sa faci cateva cercetari online mai inainte de a merge intr-un sex-shop real. Verifica ce gama de jucarii sexuale ofera magazinele online, si atunci cand vei descoperi ceea ce iti va placea noteaza-ti numele magazinului si al producatorului.

Apoi mergi in magazin si cumpara ceeea ce iti doresti. In acet fel, nu vei fi nevoit sa mai umbli de aiurea pe acolo si vei avea o idee exacta asupra ceea ce iti doresti si vei sti la ce sa te astepti de la un sex-shop adevarat.

Fie ca mergi cu iubita, fie ca mergi cu vreo amica(cu toate ca iubita este persoana recomandata), o femeie te va ajuta sa te simti mult mai confortabil in acel mediu, intrucat vei avea cu cine sa comunici despre diferitele produse si folosinta lor.

Atunci cand intri intr-un asemenea magazin si vanzatoarea te saluta, fa si tu acelasi lucru. Asta nu este o misiune sub acoperire, si nici nu este o afacere ilegala. Exista o cerere pentru un asemenea tip de magazine, altfel acestea nu ar mai exista.

De asemenea, nu fa judecati de valoare asupra altor cumparatori: acestia pot fi ori noi veniti ca si tine, sau pot fi veterani in acest domeniu deja. Insa indiferent de experienta pe care o au acestia, un client dintr-un sex-shop nu este neaparat un gigolo sau o dama de companie. Lasa-te ajutat, sfatuit, fii natural si binenteles cumpara ce ai de cumparat atunci cand magazinul este gol.

S-ar putea să-ți placă și...