mireasa plinuta
Beauty, Femeia

Rochia de vis pentru o mireasa plinuta

mireasa plinuta
mireasa plinuta

Fie ca pur si simplu hormonii sunt de vina, fie ca ai ramasa insarcainata si acusi vine in ziua cea mare, fie ca ai fost mai plinuta intreaga ta viata, rochia ta de mireasa nu trebuie sa se axeze pe o simpla tinuta alba care sa inlocuiasca rochia de zana la care ai visat atat de mult.

Daca mereu te-ai inchipuit intr-o mirifica rochie de mireasa de la Vera Wang, Givenchy sau de la un alt designer celebru in toata lumea, nu ar trebui sa renunti prea repede la visul tau. Fie ca ai considerat ca acesti designeri nu creaza niste rochii de mireasa si in marimi mai mari sau pretul fiind cel care te-a oprit, ar trebui sa dai la o parte aceste piedici si sa incerci sa iti indeplinesti visul frumos.

Ia in considerare mai multe stiluri de rochii de nunta. Nu poti sa stii din prima ce fel de stil de rochie de mireasa ti se potriveste, pana cand nu ai incercat mai multe stiluri de rochii de mireasa pe silueta ta mai plinuta. Cele mai multe mirese care cauta rochii speciale pentru ele, pentru ziua cea mare, incep sa nu se mai gandeasca deloc la altfel de modele de rochii fara bretele, de exemplu, esi nu stiu cum ar putea arata in acestea.

Unele rochii fara maneci sau fara bretele pot oferi suport destul de bun pentru un corp mai rotunjit. Este foarte important sa nu iti cumperi nimic dinainte fara a fi probat deloc. Asigura-te de asemenea ca iti vei cumpara si lenjerie intima potrivita pentru dedesubtul rochiei de mireasa si asigura-te ca vei purta asa ceva atunci cand vei merge la achizitionarea rochiei propriu zise.

Aceste lenjerii modelatoare si de suport pot face ca trupul tau sa arate mult mai bine in rochia de mireasa pentru ca ii definesc forma si o subtiaza, mai ales daca nu ai de gand sa slabesti.

S-ar putea să-ți placă și...