rimeluri
Beauty, Fashion

Rimeluri eficiente

rimeluri
rimeluri

The Body Shop Super Volume Mascara. O atingere usoara a periutei acestui rimel pe genele tale va oferi o senzatie intensa si a acoperi genele cu o culoare neagra stralucitoare, separandu-le in acelasi timp pe fiecare in parte, fara sa creeze o incarcare urata a genelor tale. Odata aplicata, aceasta mascara eficienta de la The Body Shop iti va conferi un aspect bogat si natural al genelor fara prea multe probleme. Formula sa usoara si blanda nu iti va face ochii rosii deloc si nici nu iti va afecta in vreun fel, si de asemenea asre si o culoare draguta si sralucitoare care ramane lalocul ei pe gene.

M.A.C. Opulash Optimum Black Mascara.  Fanii acestei mascara cu efect de gene false nu se lasa mai prejos si sustin despre acest tip de rimel pentru gene ca este cel mai adecvat si cel mai bland cu zona ochilor din toate produsele existente pe piata. Opulash este uimitor. Se spune de asemenea ca acest rimel face genele sa para atat de bogate si de ungi incat ofera un aspect de gene false fara vreo aplicare reala a asa ceva. Oamenii care isi pun gene false ar trebui sa inceteze sa mai faca acest lucru pentru ca acum exista aceasta mascara fara precedent.

IT Cosmetics Hello Lashes 5-in-1 Treatment Mascara. O fana al produselor de la IT Cosmetics spune ca atunci cand foloseste aceasta mascara eficienta, genele ei sunt definite insa la fel de pliabile si de usoare, si nu incarcate si lipite una de cealalta.O alta utilizatoare sustine ca iubeste separarea si definitia pe care o ofera aceasta mascara genelor ei. Periuta chiar separa genele una de cealalta si ajuta genele sa stea la locul lor in parte fara a le incarca.

Clinique Bottom Lash Mascara. Daca iti place efectul de raton in jurul ochilor tai, atunci acest rimel este special pentru tine. Aplicarea de rimel in cadrul genelor inferioare a fst mereu o problema pentru oricine, insa acum nu mai este cu ajutorul acestei mascara speciale si care defineste foate bine genele in parte.

S-ar putea să-ți placă și...