Search

Relatiile cu publicul si Internetul

Internetul a generat o revolutie in comunicare, oferind o voce tuturor celor carora in trecut le era mai greu sa se faca auziti. Acest lucru a deschis o multime de oportunitati atat pentru business-uri cat si pentru persoane, oportunitati inimaginabile in era mediei traditionale. Bineinteles, media traditionala inca joaca un rol important in conturarea opiniei publice insa o firma de PR trebuie din ce in ce mai mult sa comunice si cu mediul online in numele clientilor sai.

Provocarile internetului pentru PR

Internetul a deschis un numar imens de oportunitati si a lansat in acelasi timp un numar de provocari, in special in sectorul firmelor de PR. Internetul a oferit aproape oricui capacitatea de a-si spune o opinie despre orice de oriunde, in cateva secunde, iar abilitatea de a targeta rapid milioane de oameni a oferit oricarei firme de PR nstrumente puternice, asa incat comunicarea online a devenit o parte extrem de  importanta in orice strategie de PR, asa cum aflam de la schirger-consulting.ro.

Importanta PR-ului pe Internet

Motivul pentru care niciun business nu isi permite sa lase internetul deoparte cand isi promoveaza  imaginea este oarecum evident: internetul are o influenta majora asupra opiniei publicului si asupra deciziilor pe care le iau clientii, atat din perspectiva culegerii de informatii despre branduri, cat si din prisma accelerarii comertului online.

S-ar putea să-ți placă și...