Personale, Search, Sfaturi, Sport

Recomandarea unui prieten – ponturile.ro

Nu am eu prea mare tangenta cu fotbalul si cu ceea ce se intampla in el, sau ma rog, nu aveam. Zilele trecute am mers impreuna cu un prieten la o agentie de pariuri sa faca si el niste bilete, l-am vazut cum statea acolo si urmarea tot felul de oferte, cote, evolutii ale echipelor si asa mai departe.

Era acolo in agentie si o intreaga lista cu diverse rezultate fotbal, toti de acolo o consultau, in timp ce eu mai uitam si ma miram – ce e asta? L-am rugat pe amicul meu sa-mi explice si mie cum functioneaza sistemul, ca doar din ce am citit nu m-am lamurit eu prea bine. Observasem si ca nimereste pronosticurile destul de des, si dupa ce m-am prins cum functioneaza, l-am intrebat care ii este secretul.

Initial nu a vrut sa imi spuna nimic, mi-a spus ca e simpla lui inspiratie, ca asa simte el ca se vor petrece acele evenimente sportive. Dupa ce a scos 3 zile la rand de la pariuri cate 500-600 lei zilnic, scuza asta nu mai mergea. Mi-a spus ca apeleaza la un site ce ofera ponturi pentru pariuri intr-un sistem foarte avantajos. Cum tot pierdeam, si nevoia de bani crestea – vroiam sa prind si eu macar un bilet castigator cu o suma cat de cat frumusica – mi-am spus sa incerc.

Ajung acasa si intru – www.ponturile.ro. Dupa ce am „rasfoit” toate paginile site-ului mi-am spus „Hai sa incercam”. Sa va explic cum functioneaza sistemul. Ponturile.ro, ca si orice alt site de acest gen, ofera utilizatorilor ponturi pentru pariuri sportive, pe care acestia le pot juca pentru a castiga sume de bani.

Poate ca unii dintre voi vor fi dezamagiti de faptul ca trebuie sa iti faci cont pe site si sa depui bani pentru a putea vedea acele ponturi. Surpriza v-o spun imediat. Intr-adevar, trebuie sa ai un depozit de minim 50 de lei in contul de utilizator, iar un pont il poti cumpara cu 10-25 lei in functie de cate evenimente sunt pe bilet. Sunt pe site si dovezi ale biletelor jucate si castigate, cu sume investite intre 50 si 1000 lei, conform ponturilor oferite.

Pana aici totul OK. Castigi usor si rapid la pariuri sportive, exact cum facea si inca o face si prietenul meu de care va vorbeam. Surpriza, marea surpriza la ponturile.ro fata de alte site-uri de ponturi pariuri, este ca aici nu platesti decat ponturile care se dovedesc a fi castigatoare. Depozitezi bani, cumperi pontul si astepti rezultatele. Banii iti sunt retrasi din contul de utilizator si astepti rezultatele. In momentul in care biletul se dovedeste a fi castigator, banii sunt retrasi cu totul, ca sa spun asa. In caz ca pontul e necastigator, banii cu care l-ai cumparat iti sunt restituiti inapoi in cont. E singurul site din Romania care ofera acest sistem! Efectiv platesti doar ponturile castigatoare, meciurile de pe oferta site-ului pe care le prinzi, daca joci o suma mai mare prinzi automat si un castig mai mare si se merita cu siguranta pontul respectiv.

Ce poate fi mai bine decat atat? E o situatie win-win, cum ar spune americanii. Asta era secretul amicului meu, ma bucur si eu acum de el si va ofer si voua acest sistem unic si nemaintalnit la noi in tara! Bafta!

S-ar putea să-ți placă și...