Rasfatul simturilor
Personale, Relaxare

Rasfatul simturilor si corpului

Rasfatul simturilor
Rasfatul simturilor

Daca exista zile mai proaste in viata ta si nu le poti face fata din cauza stresului si a activitatilor pe care trebuie sa le intreprinzi zilnic, atunci cu siguranta creierul tau striga „Pauza!”. De ce sa nu-i acorzi pauza un timp si sa incerci sa te relaxezi pe cat se poate de bine, pentru ca mai apoi sa te simti cu adevarat binedispus si fericit, ca atunci cand te relaxai pur si simplu printr-un concediu undeva la mare, departe de oras.

Daca locuiesti pe undeva pe langa plaja sau daca ai un scaun confortabil pe terasa ta, fa-ti timp si admira un apus de soare, mai ales daca directia de unde apune soarele este exact in zona in care ti-ai amplasat o mica oaza de liniste si de confort in afara locuintei.

Da deoparte grijile si barierele din mintea ta si permite-ti ceva timp liber pe care sa ti-l petreci doar cu tine si cu gandurile tale frumoase. Elibereaza-te de toate obligatiile pentru macar jumatate de ora pentru a privi cum soarele coboara in apa si simte placerea de a fi in viata undeva in lume si inconjurat de frumusetile naturii.

Citeste ceva grozav. Cititul mi se pare cea mai eficienta metoda de relaxare, cel putin pentru mine. Orice tip de lectura te poate elibera de realitate, te poate afunda intr-un univers al lumii de poveste, in vietile altora si in diverse aventuri pe care doar asa le-ai mai putea trai.

Aseaza-te confortabil pe o canapea moale, ia ceva bun langa tine, niste apa sau un suc natural de fructe si scapa din realitatea care te impresoara cu ajutorul unei carti minunate. Cu toate ca este destul de greu sa citesti in fiecare zi, din cauza lipsei de timp, asigura-te ca vei citi cate ceva macar o data pe saptamana; mereu te vei simti mai bine de indata ce vei pune mana pe o carte si te vei afunda in placerile care ti le ofera lectura.

S-ar putea să-ți placă și...