Personale

Proiectele mele de viitor si meseriile banoase

Poate ca nu este un title chiar atat de matur, si cu cuvinte prea complicate, insa vreau sa va spun cateva dintre proiectele mele de viitor, si as dori chiar sa imi dati niste sfaturi, poate chiar idei in legatura cu ele, pentru ca exista posibilitatea sa ma ajute si sa ma faca mult mai bun, si sa fie totul foarte bine.

Un prim proiect pe care vreau sa il fac in viitorul apropiat este sa imi infiintez o firma in domeniul sonorizarii pentru diferite evenimente, dar totodata si pentru sonorizare ca post de dj, am mai facut asta si chiar se castiga multi bani, experienta o poti face si in timp, insa daca nu ai ureche muzicala nu prea o sa faci mare lucru. Eu am terminat o scoala in domeniul de muzica, cant la pian si la orga, si toate instrumentele cu clapa si pot spune ca am o experienta destul de mare in jur de 10 ani cu muzica, si la mine suna intr-un fel, o aud intr-un fel si alta lume aude toate astea in alt mod.

Poate ca radeti, dar am prieteni care se duc  la salonul artemis de masaj erotic din Bucuresti, defapt nu de asta o sa radeti, ci o sa radeti de faptul ca as vrea sa fac si eu unul, chiar daca pare amuzant, mi se pare o idee foarte buna si o meserie banoasa, nu sa fac eu ci sa infiintez o astfel de firma, care sa se ocupe de asta, in domeniul asta sa angajez mai multe fete sau baieti, si sa presteze ei servicii pentru mine.

Poate ca suna putin cam aiurea, insa multa lume prefera masajul erotic pentru ca se mai relaxeaza si sunt foarte bune atunci cand nu ai pe nimeni si poti sa ajungi sa te simte mult mai bine ca deobicei. Un alt proiect de viitor este sa particip la cat mai multe cursuri in domeniile business, atat cand vorbim despre comunicarea in afaceri, cat si la capitolul contracte, operatiuni bancare si tot felul de treburi destea, pentru ca imi place sa fiu toate astea si ma fac sa fiu mult mai concentrat la munca, fiind ca stiu mult mai multe treburi pe care in mod normal nu le stiu.

Am participat la cursul advertising, cat si webdesign si pot sa spun ca am invatat foarte multe lucruri, dar la o chestie m-a ajutat si la infiintarea PFA-ului. Sunt foarte multumit de ce am reusit sa fac pana acum, si pentru anul viitor, mai am de gand si sa imi fac inca 50 de blog-uri, si sa imi iau si o masina. La capitolul masina sper sa nu fie prea multe probleme, dar o sa fac tot posibilul ca sa fac fata si la asta, sa strang putin din dinti si sa imi iau si masina mult visata, un Audi A6, care imi place foarte mult si mi-l doresc de mult timp.

Atat pentru astazi, si puteti sa lasati si voi proiectele voastre de viitor, poate ne mai sfatuim reciproc pe aici.

S-ar putea să-ți placă și...