Personale

Peste cateva luni implinim un an impreuna

Da este adevarat, peste cateva luni implinim un an impreuna, eu cu iubita mea, si vreau sa va spun ca amandoi ramanem uimiti pentru ca ni se pare ca deja suntem de o viata impreuna, sa numai zic ca deja noi ne gandim la maritis, adica sa ne casatorim cat mai curand. Nu vreau o nunta ca in povesti sau nu stiu ce, eu vreau ceva doar in familie, nu trebuie sa stie toata lumea ca m-am casatorit sau sa primesc bani de la altii, pur si simplu vreau sa fie ceva simplu, dar in acelas timp si iesit din comun.

Ne-am certat de-a lungul relatiei si ne certam in continuare, dar niciodata nu s-a pus vorba de despartire sau nu stiu ce chestii, pur si simplu ne certam dar intr-un final ne impacam, cu toate ca poate sa treaca cateva ore, dar niciodata nu s-a intamplat sa treaca zile, dar odata cred cand a fost un orgoliu prostesc din partea mea sau a ei, nu mai stiu exact, dar importan este ca noi acum ne iubim si dorim sa ne petrecem viata impreuna.

Dragostea dintre noi doi este frumoasa, dar in acelas timp ciudata. Noi suntem oameni care ne potrivim foarte mult, chiar gandim la fel in cele mai multe situatii, avem rude si prieteni care sunt la fel, noi avem obiceiuri la fel, nu bem cafea, nu ne place bautura, nu ne place nu mai stiu ce, chiar avem lucruri comune, si noi suntem de parere ca in momentul in care cineva inseala relatia sa fie distrusa, pentru ca nu mai are rost si nu putem trai cu gandul ca altcineva a facut-o cu cealalta persoana. Vreau prin aceasta cale sa ii gasesc un cadou, nu vreau ceva ieftin dar nici foarte scump, pentru ca imi place sa ii iau lucruri frumoase, dar nu foarte scumpe, ca sa pot sa ii cumpar si alta data, sa nu dau nu stiu cate sute de euro pe un cadou, si sa nu mai pot sa ii fac cadou un an de zile pentru nu stiu ce fel de inel sau bratara. 

Am gasit pe internet bijuderii de la BeElegant sau mai bine zis un colier, care vreau sa il cumpar pentru ca mi s-a parut interesant si chiar iesit din comun. Pretul nu este foarte mare si chiar sunt multumit ca exista posibilitatea de a lua un colier atat de frumos la banii astia.

Multa lume probabil ca o sa zica nu este un cadou special, insa eu consider ca este ceva special pentru ea si chiar sunt hotarat sa il achizitionez. Daca aveti propuneri puteti lasa un comentariu mai sus si o sa iau in considerare cadoul vostru. Va multumesc !

S-ar putea să-ți placă și...