Copilul tau este la gradinita si are parte de cea mai frumoasa perioada din copilaria lui, alaturi de alti copii ca si el. Se joaca, se imprieteneste cu oamenii, invata lucrurile de baza, invata sa imparta si sa daruiasca si de asemenea sa fie recunoscator pentru toate bunatatile pe care le are, spre deosebire de alti copii.

Acum, se afla intr-o perioada buna de creste, de dezvoltare atat fizica, cat si mentala, si tu ca parinte esti cel mai responsabil pentru formarea si educarea lui. Un aspect important de care ar trebui sa tii cont este faptul ca cel mic ar trebui sa constientizeze binele si raul, sa stie sa deosebeasca ce este pozitiv de ceea ce este negativ si sa stie ce sa evite si cu cine sa nu intre in vorba.

De aceea, pentru ca al tau copilas sa stie de bine si de rau si ce influenta au aceste aspecte asupra vietii lui este bine sa ii povestesti despre personajele din basme si povesti, sa ii spui cat mai multe pilde si povestioare din care sa invete ceea ce trebuie sa faca si ceea ce este mai bine pentru el.

O modalitate de a reusi sa imbini invatamintele pe care le poate trage din povesti cu deprinderea cu personajele de basm ce il pot fascina este prin organizarea de mici sau mari petreceri pentru el si pentru ceilalti copii care isi petrec timpul alaturi de el. Un eveniment cu animatori petreceri copii la gradinita la care acesta merge, in grupa din care face parte, este cea mai frumoasa si cea mai speciala metoda de a-i aduce zambetul pe fata si fascinatia pentru lumea povestilor la viata.

Tot felul de personaje din desene si din povestile si basmele copilariei tale vor deveni si ale lui si va invata cum sa aprecieze si sa se bucure de ceea ce este mai bine in viata, sa diferentieze raul de bine si sa se distreze copios alaturi de ceilalti micuti antrenati de asemenea in joc. O petrecere cu animatori pentru copii la gradinita micutului tau va face senzatie pentru ziua acestuia si iti va multumi mai apoi din suflet pentru aceasta bucurie nemarginita pe care i-ai oferit-o.

Baloane din sapun sau modelaj din baloane le va fi oferit special de catre tinerele personaje din povesti si desene in persoana celor mici. Pictura si tatuajele pictate pe fata vor fi de asemenea o supriza pe care cei mici cu siguranta  nu o vor uita si pentru care se vor bucura foarte mult si iti vor multumi.

Decoratiunile si costumele de poveste ii vor da gata pe cei mici si ii vor face sa exclame si sa fie cei mai fericiti atunci cand vor da cu ochii de atmosfera creata special pentru ei. Jucarii, coifuri, dulciuri care mai de care mai colorate si gustoase ii vor astepta pe micuti iar jocurile si concursurile interactive si distractive ii vor antrena si nu ii vor lasa o clipa sa se plictiseasca sau sa ramana deoparte.

Fiecare copilas va fi antrenat in joc, indemnat sa participe si sa se distreze, sa socializeze, sa se joace, sa faca poze alaturi de personajele din basme, dar si sa cante si sa danseze unul langa celalalt.