Stiri Online, Tragic

Pentru totdeauna, in vitrina stapanilor

Animalele de casa, de companie sunt cele care iti insufletesc ziua, casa, viata. Te iubesc neconditionat si asteapta doar putina grija si atentie. Ce te faci insa cand ramai fara el? Dragostea pentru animale se pare ca nu cunoaste limite si asa ajungi sa nu te poti desparti de cel care ti-a fost cu drag, companion.

Pentru unii toata aceasta dragoste de-a lungul timpului a ajuns sa se transforme in dorinta de a impaia animalul. Cu alte cuvinte piesa de muzeu este cea care ramane ca amintire vie a animalului de companie. Nu este un scenariu de film, ci o realitate. Si asa o dovedeste fiecare doritor care aduna numarul celor care activeaza in acest domeniu. Afacerea de acest fel este din ce in ce mai prospera, din ce in ce mai infloritoare. Si asta se vede din comenzile ce sunt din ce in ce mai multe.

Vii cu animalul mort, pleci cu el impaiat si numai bun de pus la pastrare. Pleci cu el ca si cand ar fi trofeul pe care il meriti. E ca si cand toata viata animalului se inglobeaza intr-o singura postura, cea pe care o vei pastra pentru totodeauna.

De ce si-ar dori cineva sa isi impaieze animalul de parca ar fi la muzeu? Se spune ca gusturile nu se discuta si mai ales cand vine vorba de cei care isi cauta o forma de a pastra pana la urma animalul de companie asa cum este el sau mai bine spus cum era. Caci cei care se vor ocupa de aceasta misiune se dedica in totalitate pentru a reda chiar si cele mai mici detalii si cele mai, aparent, neinsemnate aspecte. Asa cum ti-l aminteai, asa cum iti zambea va trona peste ani pe mobila din casa ta. Doar ca, fara viata.

S-ar putea să-ți placă și...