despartire iubit
Femeia, Relatii, Sentimente

Paraseste-ti partenerul fara prea mult tam-tam

despartire iubit
despartire iubit

Inceputul relatiei noastre cu cei pe care ii iubim este mereu atat de romantic si de plin de asteptari marete. Se pare ca fericirea si intelegerea noastra comuna vor ramane in acest fel pentru totdeauna. Oricum, pe masura ce trece timpul, poti realiza ca acel tip  la care tineai la inceput incepe sa nu iti mai placa si sa nu mai ai sentimente pentru el.

Daca se intampla ceva in relatia ta si nu poti schimba acel ceva, nu exista alte alternativa decat a te desparti cat mai repede de el inainte sa se agraveze situatia. Altfel, comunicarea pe viitor cu acesta iti va aduce o dezamagire totala si o gramada de certuri. Normal, nu este atat de usor sa ii zici tipului cu care sti intr-o relatie ca vrei sa te desparti de el insa trebuie sa o faci cat mai de curand.

Ar trebui sa alegi cea mai buna cale de a face acest lucru si a evita situatiile stresante si pline de nervi. Incearca sa iti parasesti iubitul intr-o modalitate care sa nu includa si insulte si nu lasa asta pe maine, fa-o chiar acum si fata in fata pe cat se poate. Asadar, daca te-ai decis sa iti incepi viata fara prietenul tau in ea, urmatoarele sfaturi te vor ajuta sa il parasesti in liniste si fara prea mult tam-tam.

Intalneste-te cu el fata in fata. Cea mai buna modalitate prin care ii poti spune pa iubitului tau este, asa cum am spus si mai sus, fata in fata. Normal, nu va fi tocmai un lucru placut de facut. Mai mult, atunci cand il vei vedea fata in fata poate ca iti va pierde curajul si te vei trezi in fata tentatie de a-l saruta in loc de a-i da papucii.

La final, intentiile tale nu vor ajunge la o finalizare si va veti comporta ca si inainte. De aceea iti recomand sa te intalnesti cu viitorul fost iubit intr-un loc public cum ar fi o cafenea sau un parc. Asta iti va da oportunitatea perfecta sa discutati problema fara a va certa de fata cu toata lumea.

S-ar putea să-ți placă și...