orase populatii fara locuinta
Social, Tragic

Orase cu populatii mari fara locuinta

orase populatii fara locuinta
orase populatii fara locuinta

Numarul de persoane fara adapost de pe strazile de peste tot din lume este ingrijorator. Nu numai ca acestor persoane li se plange de mila, avand o situatie dintre cele mai rele de viata, insa de asemenea se poate intampla ca din mai putin sa dea in mai mult si acesti indivizi oropsiti de soarta sa devina violenti si agresivi si sa incerce sa strice bunul mers al societatii. Pentru a exemplifica o parte dintre orasele cu populatii mari de oameni lipsiti de adapost vom prezenta in cele ce urmeaza cateva locuri in care aceasta situatie este majora.

Atena, Grecia

Statisticile legate de oamenii fara locuinta, de fenomenul vagabonzimii, arata ca din totalul numar de 20,000 de oameni fara locuinta din toata Grecia, 9,000 de oameni de acest fel sunt doar in Atena, capitala tarii in cauza. Numarul de oameni fara adapost din Atena a continuat sa creasca inca de la izbucnirea crizei economice din anul 2009.

Seattle, Washington

Potrivit Annual Homeless Assessment Report to Congress din anul 2013, Seattle este casa a unei populatii de oameni fara adapost in numar de 9,106 de indivizi.

San Francisco, U.S.A.

In jur de 7,000 pana la 10,000 de oameni din San Francisco, SUA, sunt vagabonzi, 3,000 pana la 5,000 dintre acre refuza sa traiasca in adaposturi temporare asigurate de catre guvern.

Sao Paulo, Brazilia

Bazat pe un studiu recent intreprins, in jur de 10,000 de oameni sunt fara adapost in centrul orasului Sao Paulo din Brazilia. Cei mai multi dintre acestia dorm in cladiri si hoteluri vechi si abandonate.

Budapesta, Ungaria

Doar in Budapesta, exista in jur de 10,000 de oameni fara adapost. Recent, guvernul ungar a lansat o lege care include vagabonzenia in ciclul criminalitatii, fortandu-i pe cei care nu vor sa stea in cladirile adaposturi asigurate de catre guvern sa isi gaseasca si sa locuiasca in propriile locuinte. In ceea ce priveste zilele noastre, in jur de 6,000 de oameni fara adapost traiesc in Budapesta in adaposturi speciale.

S-ar putea să-ți placă și...