viata de noapte fabuloasa
Fun, Social

O viata de noapte fabuloasa

viata de noapte fabuloasa
viata de noapte fabuloasa

Poreclit „Parisul sudului”, Buenos Aires  este foarte faimos pentru restaurantele sale glamorous, cluburile de noapte trendy si barurile sale la moda. Alegerile din cadrul vietii de noapte ale orasului sunt atat de numeroase incat uneori poate fi destul de greu de hotarat unde sa mergi si ce sa faci. Fanii cluburilor de noapte nu ar trebui sa rateze locuri ca Fiesta Bubamara, Jet, Crobar, Sitges sau Angels.

Combinand atat viata de noapte vibranta a orasului, cat si fabuloasele plaje ale sale, Miami este unul dintre acele orase care prind viata atunci cand soarele apune. Unul dintre cele mai populare locuri de vizitat, Nikki Beach Club este situat chiar in mijlocul plajei unde vizitatorii pot sa se bucure de bauturile lor direct pe sezlongurile amplasate acolo.

Daca esti axat mai mult pe dans, Miami este clasa intai la asa ceva. De la megacluburile sale stralucitoare si pana la lounge-urile sale intime, cluburile muzicale din Miami atrag un numar impresionant de muzicieni, intrepreti si Dj renumiti in fiecare weekend.

Doar porecla, Orasul Pacatelor, sugereaza faptul ca Las Vegas are multe de oferit atunci cand vine vorba despre viata de noapte. Cluburile de noapte din Vegas si Dj-ii care le dau viata sunt ca niste magneti pentru oamenii tineri, in timp ce pasarile de noapte mai in varsta  prefera casinourile renumite si barurile din tot Vegasul. Daca vrei sa dansezi, sa te bucuri de muzica si sa sarbatoresti viata, atunci Las Vegas este alegerea cea mai potrivita pentru tine.

De la micile si frumoasele baruri traditional spaniole si pana la imensele baruri de noapte si cluburi renumite, Barcelona poate fi consideta unul dintre cele mai frumoase orase spaniole si cele mai de gasca atunci cand vine vorba despre viata de noapte. In fiecare zi, pardon seara, a saptamanii exista cate un moment deosebit care ia nastere pentru a multumi toate gusturile si toate placerile turistilor, dar si localnicilor.

S-ar putea să-ți placă și...