groaza
Bizar, Compuneri, Curiozitati

Momente de groaza

groaza
groaza

In viata noastra de oameni muritori intampinam tot felul de situatii care mai de care mai stranii si mai biare, dar si situatii mai placute si care ne bucura sa ne stim inca in viata pe acest pamant mare.

Printre momentele in care ne simtim cu adevarat terifiati si tematori legat de ceea ce ni se poate intampla se numara si clipele in care suntem singuri acasa si incercam sa numaram orele pana cand se va face dimineata si vom putea vedea din nou lumina zilei fara a fi murit intre timp ucisi de bestiile si demonii care pun stapanire pe noi in timpul noptii.

Atunci cand suntem singuri acasa, fie ziua, fie noaptea, ne simtim atat de vulnerabili si de tematori cu privire la vietile noastre, incat incercam sa facem tot ce putem ca sa nu ne lasam prada nelinistilor si gandurilor negre care pun stapanire pe mintile noastre.

In momentul in care adormim din greseala pe canapea in pozitia in care nu trebuie si ne trezim la un moment dat instant si infricosati este mult mai probabil sa dam fata cu un monstru aflat in timpul somnului sub canapea.

Daca vom adormi cu fata catre camera si nu catre canapea este bine, avem o portita de scapare, asta deoarece monstrul vrea sa ne faca o surpriza si sa ne apara in fata atunci cand nici nu ne asteptam. Insa, atunci cand adormim cu fata catre canapea, este mult mai probabil ca un monstru sa  se afle in spatele nostru, la marginea canapelei, incercand sa ne faca rau.

Numeroase studii stiintifice au demonstrat faptul ca mosntrii care traiesc sub canapea sunt mult mai periculosi si mai insetati de sange de muritor decat monstrii aflati sub pat, asadar feriti-va!

Atunci cand singurul mod in care ai sta bine in pat este cu un picior scos de sub plapuma este cel mai probabil sa te sijti infricosat de monstrul de sub pat, pentru ca te va apuca de picior si te va duce cu el in cuibul sau.

S-ar putea să-ți placă și...