Copii, Transport

Mituri din lumea mamelor

De-a lungul timpului parintii invata alaturi de copii cum sunt lucrurile si cum multe din miturile pe care le stiau se spulbera. Se intampla acelasi lucru si cu mancarea, exagerarea de a manca totul din farfurie. Se intelege grija exagerata pentru un ritm bun al copiilor.

Din sirul de mituri din lumea copiilor iata alte cateva destul de comune:

  • Infasatul sau nu. In timp ce unii spun ca asta ar putea sa ajute pentru ca nou nascutul sa se dezvolte bine altii considera ca este un chin pentru copil. Partea buna este ca infasatul inca se practica in multe zone, in toata lumea si este una din modalitatile care sa il ajute sa doarma bine si sa se linisteasca.
  • Nu lua copilul in brate. Vei auzi multe povesti despre asta in cert este ca te limiteaza sa iti manifesti iubirea fata de copil. Sunt multi cei care cred ca daca vor lua copilul in brate cand acesta plange cel mic se va obisnui astfel si va dori mereu sa fie luat in brate. Ei bine echilibrul este totul insa nu te lua dupa concepte ce te provoaca sa stai departe de copil.
  • Nu ai nevoie de un scaun special pentru masina. Multe cazuri sunt cele care demonstreaza ca parintii se lasa dusi de val de  o astfel de idee. Scaunul auto este necesar pentru copil si mai cu seama trebuie instalat ca la carte. Este de fapt ceea ce orice persoana are nevoie intr-un autovechiul, siguranta, centura. Chair daca cel mic creste repede in tot acest timp tot vei avea nevoie de un astfel de scaun.
  • Loveste gingiile pentru a testa dintii. De fapt copilul va avea toate semnele cand dintii incep sa isi faca aparitia si sa lovesti cu o lingura dingiile nu este decat un gest barbar de care nu ai nevoie.

S-ar putea să-ți placă și...