gene
Alimentatie, Stiri Online

Misiunea: gene cu volum

gene
gene

Cum in lumea moderna avem tot mai multe metode de a imbunatati look-ul multe din femei nici ca se mai gandesc la modalitati de a imbunatati ceva in stil natural. Asadar din fericire pentru ele exista spre exemplu gene false ce se pot atasa chiar si purtate zi de zi. Uitand de ce inseamna si partea de minus, de dezavantaje tot ce conteaza este ca isi gasesc partea usoara de a arata bine.

Cu toate acestea nimic nu se compara cu partea de actiune rapida si eficienta la locul potrivit. Cu alte cuvinte sa actionezi acolo unde trebuie, la locul potrivit. Si cand iti doresti gene cu volum ar trebui sa ai in vedere:

  1. Periaza genele. Si asta de cel putin 2 ori pe saptamana. Exact ca si parul podoaba capilara ai nevoie de periaj si ca o forma de masaj pentru a stimula cresterea si circulatia in zona. Nu in cele din urma ai nevoie ca genele sa fie periate pentru a indeparta acele celule maorte ce acopera porii si dtopeaza cresterea corecta.
  2. Indeparteaza machiajul de afiecare data. Asa cum se recomanda si pentru ten, asa cum se recomanda si pentru parul din cap ai nevoie de ingrijire de acest gen. Si ideal ar fi sa nu folosesti spre exemplu un rimel rezistent la apa pentru ca acesta se indeparteaza foarte greu si mai degraba se vor smulge fire din gene.
  3. Stimuleaza cresterea. Vei insista sa le ingrijesti insa trebuie sa tii cont si de faptul ca ai nevoie de lubrifiere asa ca uleiul de masline sau cel de ricin ar trebui sa iti fie un aliat perfect.

Tinand cont de asta tot nu este de ajuns. Asa ca nu uita in cele din urma ca si dieta are o mare influenta in ceea ce inseamna cresterea firelor de par.

S-ar putea să-ți placă și...