Stiri Mondene

Mireasa pentru fiul meu

Inca de cand a aparut (2011, daca nu ma insel),am tot urmarit emisiunea „Mireasa pentru fiul meu” de pe postul TV Antena 1. Mi s-a parut foarte interesanta,descoperind noi si numeroase povesti de viata ,uneori simtind si eu emotiile si trairile participantilor si participantelor,fiind un reality-show chiar reusit .

Cand am auzit prima data de aceasta emisiune,din reclamele publicitare,credeam ca va fi o alta emisiune pentru „umplerea” programului TV,ca multe altele,fara niciun haz,mai ales ca aceasta are si o durata destul de lunga. O prietena insa m-a convins defapt sa ma uit, „ca intre fete”, si chiar mi-a placut si am continuat sa o vizionez,fiind potrivita si programului meu,difuzandu-se in timpul liber in care chiar am nevoie sa ma relaxez.

Emisiunea are mai multe sezoane,participantii schimbandu-se la inceputul fiecaruia.Pe parcursul emisiunii ,dar si in spatele acesteia,in care acestia locuiesc impreuna intr-o casa o anumita perioada de timp,invata numeroase lectii de viata si trec prin multe conflicte si emotii.

Problema a fost ca nu mereu am reusit sa imi fac timp pentru aceasta emisiune,fiind uneori mult prea ocupata,insa o prietena mi-a spus ca pot urmari reluarile emisiunii pe internet  si chiar mi-a fost de folos ! De asemenea am inteles ca au si o pagina pe facebook si tweeter ,unde telespectatorii pot lasa diverse mesaje legate de participanti sau emisiune. Site-ul de care v-am spus mai sus este un fel de blog al emisiunii,foarte frumos si ordonat realizat,unde sunt rezumate toate episoadele si toate intamplarile din spatele culiselor,pozele facute de participanti si filmarile din spatele scenei.Aici puteti vedea si participantii si puteti afla mai multe lucruri despre ei .

Moderatoarea emisiunii este Mirela Vaida Boureanu,o doamna foarte simpatica ,cu simtul umorului si cu multa rabdare, indragita de telespectatori si mai ales de participantii emisiunii. De asemenea am remarcat si vestimentatia eleganta a acesteia din timpul emisiunilor,fiind chiar de apreciat.

S-ar putea să-ți placă și...