Personale

Meseriile de viitor si cat de sigure sunt ele

In articolul de astazi vreau sa vorbesc putin despre meseriile de viitor si cat de sigure sunt ele pentru noi, fiind ca observ ca foarte multa lume se afla in somaj si prefera sa stea acasa decat sa munceasca. Se intampla si eu chiar nu inteleg de ce romanii nu vor sa munceasca, prefera sa ia cateva milioane pe luna fara sa faca nimic decat sa munceasca. Zilele trecute pentru ca mi-am deschis si eu un pfa si am vrut sa caut cativa baieti care sa ma ajute la site-uri, le-am oferit pentru maxim 30-60 minute pe zi, 250-300 de lei, si ce sa va spun m-au refuzat spunandu-mi ma e prea putin. Va dati seama daca la o ora de munca le ofer 200 lei sa zicem, la 8 ore inseamna 16 milioane ? deja chiar este un salariu foarte mare, si nu trebuie sa tragi din greu nu stiu cat, faci totul pe calculator de acasa, nici macar nu trebuie sa te deplasezi, poti sa lucrezi de la orice ora, si daca esti ocupat poti sa lucrezi noaptea. Nu ii inteleg pe unii oameni dar sa trecem la subiectul nostru.

Meseriile de viitor sunt numeroase, nu neaparat depinde de noroc cat depinde de implicarea ta in tot ce faci. Sa nu crezi ca daca dai la medicina vor venii mai multi doctori ca sa te duci sa ii ajuti, si o sa iti dea si 1000 de euro pe luna, totul bine si frumos si o sa iti acopere toata faxa pentru facultate, sa va luati gandul de la asa ceva ca nu o sa se intample. Odata ce ati terminat facultatea, va puteti deschide fie un cabinet particular, sau sa cautati joburi in strainatate, pentru ca acolo chiar o sa gasiti de lucru, la bani foarte multi si o sa va asigure daca aveti si putina initiativa, un loc de munca cu masina, casa si toate conditiile necesare.

Mi se pare o idee foarte buna asta cu medicina, dar cunosc oameni ce sunt la facultatea de limbi straine, care vor sa lucreze ca si traducatori. Am auzit intamplator de  agentia de traduceri Metafrasis care se ocupa de asta si care castiga destul de multi bani. Nu stiu sigur daca face si angajari dar merita incercat.

Un alt domeniu pe care eu il fac in acest moment este domeniul afacerilor. Tocmai mi-am pornit si afacerea mea, iar in 1-2 ani vreau sa am succes si sa am o cifra de afaceri destul de mare, dar in acelas timp sa imi promovez si afacere pentru ca se merita spun eu si pot castiga foarte multi bani.

Va recomand insa sa va duceti si in domeniul ciberneticii, pentru ca acolo se castiga cei mai multi bani…

S-ar putea să-ți placă și...