Personale

Mentalism – Gandeste-te la o leguma

Dupa ce celebrul Cristian Gog a castiga Romanii au Talent, mentalismul a ajuns la mare cautare si mai ales trucurile si secretele lui Cristian Gog au inceput sa fie dezbatute foarte amanuntit. Chiar daca putini oameni ii cunosc secretele, alti au inceput sa-si dea cu parerea si sa incerce sa explice prin fapte ceea ce Cristian sustine ca face ” prin cuvinte “.

Ca si arta, mentalismul este o ramura a iluzionismului care se ocupa cu creierul uman prin realizarea unui joc de cuvinte de directioneaza creierul uman spre o gandire exact si concisa. Pe scurt inducerea unui cuvant in mintea umana cu ajutorul altor cuvinte care nu au nici o legatura cu cuvantul indus. Ca si exemplu, Cristian Gog ne prezinta urmatorul truc pe care il poate realiza oricine si de orice varsta :

Raspunde cu voce tare la urmatoarele intrebari, chiar daca observi o asemanare la raspunsuri, raspunde in continuare !

Cât fac:

1+5 ?

2+4 ?

3+3 ?

4+2 ?

5+1 ?

Acum, spune-ti in mintea de timp de 10 secunde de cat de multe ori poti cifra 6. In mintea ta, nu cu voce tare.

Dupa aceea scrie pe o foaie prima leguma care iti trece prin minte acum ! Ai grija sa fie leguma iar mai apoi citeste articolul in continuare . Pentru a va demonstra puterea creierului uman este nevoie sa urmati acesti pasi cu exactitate.

Acum sa va dau cateva indicii despre leguma la care dumneavoastra v-ai gandit. In primul rand tin sa mentionez ca doar 2-3 % se gandesc la alta leguma decat morcovul, deci si dumneavoastra v-ati gandit la morcov iar cei care aleg alta leguma, acesta este una formata din 6 cifre la fel ca si MORCOV. Daca ai urmat pasii cu strictete si a-ti realizat acum ca nu v-ai gandit la la o leguma ci ati ales un frunct sau altceva, nu are rost sa repetati trucul pe dumneavoastra, doar sa-l faceti prietenilor !

S-ar putea să-ți placă și...