Dragoste, Femeia, Relatii, Sentimente

Lucruri pe care trebuie sa le discuti cu un nou partener

Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama care sunt lucrurile pe care trebuie sa le discutam cu un nou partener. Cateodata se intampla sa nu ne dam seama ca trebuie sa discutam diferite lucruri cu noul partener. Se intampla ca doua persoane sa aprinda canteia pasiunii chiar daca se cunosc de prea putina vreme sau daca se cunosc de mai multa vreme. Totusi, se intampla la un moment dat sa se intample un act sexual. In acest moment este neaparat sa faci astfel incat sa discutati anumite lucruri pentru a nu avea regrete ulterior.

Inainte sa treci la fapte este foarte bine sa va adresati unul altuia diferite intrebari cu privire la relatia voastra. Nu trebuie sa va lasati purtati de val pentru ca aceste lucruri sunt cat se poate de periculoase si din acest motiv trebuie ca totul sa fie foarte bine planificat. Nimeni nu poate sa va citeasca gandurile asa ca cel mai indicat este sa comunicati cat mai mult ca sa stiti clar ceea ce va doriti unul de la celalalt astfel incat sa n va creati false asteptari si iluzii desarte.

De asemenea, este foarte indicat sa vorbiti despre metodele de contraceptie. Cand mergeti spre cuibusorul de nebunii trebuie sa faceti astfel incat sa discutati despre metodele de contraceptie. Poti sa intrebi daca are prezervative sau daca trebuie sa va opriti la o farmacie sa cumparati. Uneori, femeile se simt rusinate de acest subiect desi nu ar trebui si nu trebuie sa dam cur acestui sentiment pentru ca este vorba despre protectia fata de o sarcina nedorita ci si de protectia impotriva unr boli cu transmitere sexuala. Prezvativul este singura metoda contraceptiva care te protejeaza impotriva bolilor cu transmitere sexuala.

S-ar putea să-ți placă și...