despre cainii beagle
Alimentatie

Lucruri interesante despre cainii beagle

despre cainii beagle
despre cainii beagle

Beagle este o rasa de caine de talie mica pana la medie, si membra a grupului Hound. Aceasta rasa a fost initial crescuta pentru a urmari jocurile marunte datorita virtutii sensului sau superior de miros si a instinctului de urmarire.

Cainii beagle sunt considerati a fi niste animale bune datorita firii lor blande, inteligentei lor si a lipsei de probleme de sanatate in general. Viata cu un beagle poate fi o adevarata bucurie atat datorita caracteristicilor sale fizice, cat si a trasaturilor sale emotionale.

Cainii beagle sunt niste super detectivi

Primul lucru pe care ar trebui sa-l stii si sa-l intekegi despre aceasta rasa, beagle, este faptul ca fiecare celula din creierul acestor caini este atasata de nasul lor. Aceasta nu este o afirmatie-toate informatiile pe care le acumuleaza un beagle sunt inserate prin intermediul simturilor sale olfactive. Actiunile si comportamentul lor sunt controlate in mod propriu de catre simturile lor olfactive.

In timp ce orice alta rasa de caini poate avea un simt al mirosului de zece ori mai dezvoltat decat la om, un beagle poate intrece pana si aceste super simturi cu pana la zece ori mai mult de atat.  Atunci cand cainele tau este interesat de un miros mai deosebit, lumea din jur pur si simplu inceteaza sa mai existe pentru el.

Beagle este o rasa extrem de zgomotoasa

Urmand ceea ce am spus mai sus, cum ca aceasta rasa de caini are un simt al mirosului foarte dezvoltat, trebuie sa te astepti ca si proprietar de beagle la faptul ca atunci cand va da de un miros interesant va semnala sta foarte zgomotos si te va face atent inca din prima clipa de descoperirea lui.

Cainele meu beagle tinde sa latre la orice vede: frunze, caini din imprejurimi, copii si la jucariile la care nu ajunge. Multi proprietari de caini evota sa cumpere sau sa adopte vreun beagle din cauza latratului obsesiv al acestora.

S-ar putea să-ți placă și...