Psihologie

Lucruri inspirationale de la cei fericiti

Ai simtit si tu cum este sa fii agitat si in jurul tau ceilalti sa fie zen insa sa nu existe pic de influenta? Ti-ai dorit cu siguranta ca la un moment dat sa ai parte de ceea ce cei din jurul tau au si sa ai aceeasi usurinta cu care sa iti rezolvi treburile. De fapt cu profunzimea cazului se pare ca trebuie sa iei mai intai un exemplu complex de la acestia pentru a putea fi un om fericit, implinit.

  1. Oamenii fericiti au un crez al vietii. Ca si cand de multa vreme si-au propus sa isi construiasca ceva anume, ca si cand misiunea lor in viata este una concreta astfel de oameni cred in ceea ce fac si ce au de facut si nu renunta la propriile idei.
  2. Intrebati despre ceea ce fac acestia vor spune de fapt ce lucreaza nu postul in sine. Este usor sa te numesti director, un CEO cu titlul onorant insa ce conteaza daca nu exista pasiune? Iti vei da seama ca un om implinit va spune cu drag ceea ce face si va povesti in ce consta munca sa fara sa se laude cu adevarat despre titlul in sine sau ceea ce primeste ca sa faca asta.
  3. Toleranta celor din jur. Indiferent de caz te vei confrunta cu idei diverse si mai cu seama cu tot felul de oameni. De vreme ce inveti ca nu poti sa schimbi pe nimeni si mai bine sa nu faci asta caci nu putem fi asa cum isi doreste fiecare inveti ca toleranta este necesara si mai mult decat atat este utila in a te ajuta sa intelegi pe fiecare si sa poti lucra, colabora cu oricine.
  4. Propria viata si realitate se ghideaza dupa propriile reguli. Poate ca este adevarat ca avem un destin insa in egala masura avem si un liber arbitru.

S-ar putea să-ți placă și...