Drumuri, Personale, Sfaturi

Lucruri cu care nu trebuie sa te rusinezi

Se intampla de foarte multe ori sa intalnim oameni de toate categoriile. Stim si am invatat de-a lungul vremii ca nu avem cum sa ne facem placuti tuturor oamenilor. Oricum ar fi, este foarte important sa stim sa ne facem placuti insa nu vor reusi ca totul sa fie perfect si sa multumeasca pe toata lumea.

Cu totii trecem prin etapele vietii si cu totii avem de parcurs difeiriti pasi. Suntem tineri si facem diferite nebunii, care ne trec prin minte la varsta respectiva. Ti-a parut vreodata rau pentru ceva ce ai facut? Daca ai raspuns afirmativ la aceasta intrebare, si daca ti-ai cerut iertare pentru lucrurile pe care le-ai facut in aceasta viata, lucruri pe care ti-a facut placere la un moment dat sa le faci, nu este prea bine.

Niciodata nu trebuie sa iti para rau ca ai facut niste lucruri care te-au facut fericit in momentul respectiv. Iata ce ar trebui sa stii si care sunt lucrurile care nu merita sa te faca sa iti ceri iertare:

Trecutul este un lucru pe care unii oameni il considera jenant. Te intrebi care sunt lucrurile din trecutul tau care te fac sa regreti. Sigur ca mereu te intrebi care sunt aceste lucruri si poate ca ai unele pe care le regreti cu adevarat. Ceea ce este cel mai important este sa faci astfel incat sa nu iti ceri iertare pentru faptele pe care le-au facut. Trecutul tau este doar trecutul tau. Nu exista nicio persoana care sa nu faca greseli. Nu trebuie sa traiesti din trecut ci din prezent.

Preferintele sexuale sunt alte lucruri care ii jeneaza pe oameni. Multi oameni nu recunosc ca au avut diferite eperiente amoroase din cauza ca le considera de-a dreptul jenante. Ei bine, acest lucru nu trebuie sa se intample. Viata sexuala este o parte intima pe care o stii tu  si doar tu trebuie sa o cunosti. Nu ai de ce sa iti fie jena pentru lucrurile pe care le-ai facut,

S-ar putea să-ți placă și...