femeie atractii
Barbatul, Beauty, Femeia

Lucruri atragatoare la o femeie

femeie atractii
femeie atractii

Daca ai copii cu barbatul tau, nu ar trebui sa iti faci griji referitor la vergeturi. Cu toate ca femeie sunt in general nu prea fericite in ceea ce priveste vergeturile si semnele ce le raman pe corp dupa nasterea copiilor, cei mai multi barbati, inclusiv partenerul tau, le iubeste. Vergeturile tale ii amintesc iubitului sau sotului tau despre faptul ca i-ai purtat in burtica atata timp copilasului sau copilasii. Crede-ma, el chiar te apreciaza si iti iubeste aceste semne de pe piele.

Unii barbati cred despre hainele de tip camuflaj ca sunt sexy pe o femeie pentru ca ei considera ca aceasta ii va fi o partenera de vanat foarte buna. Insa asta nu inseamna ca ar trebui sa porti haine de tip camuflaj in fiecare zi. Chiar daca barbatii considera ca acest tip de imprimeu este foarte atragator la o femeie, acestia inca iubesc rochiile dragute si fustele feminine. Feminitatea este inca foarte importanta.

Barbatii iubesc sa vada o femeie cu ochelari de vedere si acest lucru chiar este adevarat. Iubitul meu mi-a spus mereu ca ii place sa ma vada cu ochelarii de vedere iar partenerul susrorii mele mi-a spus exact acelasi lucru. Daca barbatii cred despre o femeie care poarta ochelari ca este atractiva, de ce sa nu arunci lentilele sau sa le dai deoaparte si sa reincepi sa iti porti ochelarii de vedere? Cred ca acestea sunt niste vesti extraordinare pentru femeile care nu poarta ochelari in fiecare zi.

Stiai ca iubitului tau ii place cand tu te machiezi? Faptul ca tu il aplici pe fata cu atat de multa precizie il minuneaza. Barbatii par sa fie de asemenea uimiti si de faptul ca fiecare fata in parte are propriul stil de machiaj. Asadar, fetelor, simtiti-va libere sa va verificati si retusati machiajul chiar si in fata barbatilor vostri.

S-ar putea să-ți placă și...